• Αναζήτηση

Βίαζαν και ξυλοκοπούσαν ιερόδουλες στο κέντρο της Αθήνας!

Στη σύλληψη δύο επικίνδυνων αλλοδαπών κακοποιών, που εμπλέκονται σε τρεις υποθέσεις αρπαγής, ληστείας και βιασμού αλλοδαπών εκδιδομένων γυναικών προέβη χθες η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα περιστατικά έλαβαν χώρα το τελευταίο 15νθήμερο στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, όπου οι δράστες, αφού προηγουμένως παραβίαζαν χώρους που δεν χρησιμοποιούνταν, έκλειναν ραντεβού στις εκδιδόμενες γυναίκες εμφανιζόμενοι ως πελάτες.

Απίστευτες βιαιοπραγίες εναντίον ιερόδουλων
Όταν οι γυναίκες έφτασαν στους χώρους που τους είχαν υποδείξει, οι δράστες τις ακινητοποιούσαν και τις χτυπούσαν με ιδιαίτερη βαρβαρότητα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες ασκούσαν «σκληρή» σωματική βία με διάφορα αντικείμενα, όπως λοστούς, μαχαίρια και κατσαβίδια, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν και στις τρεις γυναίκες σοβαρές σωματικές βλάβες.

Η μία εκ των ιερόδουλων φέρει κάταγμα στην κρανιοεγκεφαλική χώρα, ρήξη τυμπάνου, κάταγμα αριστερού χεριού, καθώς και εκδορές και μώλωπες σε όλο το σώμα της γυναίκας.

Ο εφιάλτης των άτυχων γυναικών, όμως, δεν τελείωνε εκεί. Αφού τις ξυλοκοπούσαν, στη συνέχεια τις βίαζαν κατ’ εξακολούθηση και στο τέλος τους άρπαζαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα που είχαν μαζί τους, μεταξύ των οποίων και τις κάρτες των δωματίων στα ξενοδοχεία διαμονής τους.

Έκαναν αναλήψεις εκατοντάδων ευρώ
Πέραν των βιαιοπραγιών, όμως, οι δράστες πήγαιναν στα δωμάτια για να πάρουν και από εκεί χρήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα, αποσπώντας τις κάρτες τους. Σε μία περίπτωση, μάλιστα, αφαίρεσαν πιστωτικές κάρτες, με τις οποίες έκαναν ανάληψη 4.300 ευρώ.

Ακόμα, οι δράστες επικοινωνούσαν με οικεία πρόσωπα των θυμάτων τους, απαιτώντας χρήματα για την απελευθέρωσή τους, λαμβάνοντας σε μία περίπτωση 1.000 ευρώ.

Μετά την εγκληματική τους δράση εγκατέλειπαν τα θύματά τους αβοήθητα και δεμένα χειροπόδαρα.

Οι σκληροί κακοποιοί, που αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή τους, έχουν βεβαρημένο παρελθόν, καθώς ο ένας έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης και εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπές, ενώ ο άλλος έχει συλληφθεί για διακίνηση μεταναστών και για ναρκωτικά και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Πηγή: star.gr

Ροή Ειδήσεων