• Αναζήτηση

Μπόρις Τζόνσον: Η μεγαλύτερη αταξία που έχω κάνει είναι… ποδήλατο πάνω στο πεζοδρόμιο

Οταν ρωτήθηκε ποια είναι η μεγαλύτερη αταξία που έχει κάνει, ο Μπόρις Τζόνσον απάντησε σαν εκείνους που «ομολογούν» ότι το μεγαλύτερο ελάττωμά τους είναι η ειλικρίνεια.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός υποστήριξε ότι το πιο άτακτο πράγμα που έχει κάνει είναι ότι παραβίασε τον νόμο ποδηλατώντας πάνω σε πεζοδρόμιο. Βέβαια, ο Τζόνσον έχει παραδεχθεί στο παρελθόν ότι ως έφηβος είχε δοκιμάσει κάνναβη και κοκαΐνη. Αλλά ίσως αυτή η εμπειρία του διέφυγε όταν δέχθηκε τη σχετική ερώτηση από το Sky, για το πιο άτακτο πράγμα που είναι έτοιμος να παραδεχθεί ότι έχει κάνει.

powered by Rubicon Project
Μπόρις Τζόνσον: Αισθάνομαι άσχημα για αυτό που έκανα
Αφού πρώτα ζήτησε από τους συνεργάτες του να του προτείνουν κάτι, τελικά ο Τζόνσον απάντησε: «Νομίζω ότι όταν έκανα ποδήλατο κάθε ημέρα, ίσως μερικές φορές δεν εφάρμοζα τον νόμο για την ποδηλασία στο πεζοδρόμιο. Θέλω να σας πω πόσο ισχυρά αποδοκιμάζω όσους το κάνουν αυτό, πιστεύω ότι είναι λάθος και αισθάνομαι άσχημα για αυτό».

Οσο για το αν το αν αγχώνεται για το γεγονός ότι οι Εργατικοί μειώνουν τη διαφορά με τους Συντηρητικούς στις δημοσκοπήσεις, λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου, ο Τζόνσον είπε: «Βεβαίως. Δίνουμε μάχη για κάθε ψήφο. Νομίζω ότι είναι κρίσιμη στιγμή για αυτή τη χώρα.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/mporis-tzonson-eho-kanei-podilato-pano-pezodromio

Ροή Ειδήσεων