• Αναζήτηση

Ο έκπτωτος Ιταλός πρίγκιπας ανακοίνωσε την επιστροφή της… βασιλικής οικογένειας -Το σποτ για το The Crown

Στην αρχή, ο Εμανουέλε Φιλιμπέρτο προανήγγειλε ότι θα έκανε μια σημαντική δήλωση το βράδυ της Πέμπτης. Μετά, ο έκπτωτος πρίγκιπας της Ιταλίας ανακοίνωσε την επιστροφή της βασιλικής οικογένειας της χώρας. Αλλά όλο αυτό, δεν ήταν αυτό που φαινόταν.

«Καλησπέρα σε όλους τους Ιταλούς. Εχω το καθήκον να ανακοινώσω την επιστροφή της βασιλικής οικογένειας. Είναι καιρός να επιστέψουμε, για να διασφαλίσουμε την ειρήνη, την αυτοπεποίθηση και τη φινέτσα που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ», είπε ο Εμανουέλε Φιλιμπέρτο στο «διάγγελμά» του.

Ο έκπτωτος πρίγκιπας της Ιταλίας ήταν καθισμένος σε γραφείο, σε ένα δωμάτιο που έμοιαζε ότι βρίσκεται σε παλάτι, φορώντας κοστούμι και κοιτούσε την κάμερα μιλώντας. «Με οδηγό μια ισχυρή αίσθηση καθήκοντος, στόχος της βασιλικής οικογένειας είναι να προστατεύσει τους πολίτες και να κοιτάξει το μέλλον με ανανεωμένη αισιοδοξία. Σας ευχαριστώ όλους. Η βασιλική οικογένεια επιστρέφει», ανέφερε ακόμη ο 47χρονος.

Βίντεο: Το μήνυμα του έκπτωτου πρίγκιπα

Αν και ο έκπτωτος πρίγκιπας αιφνιδίασε με το μήνυμά του, πολλοί υπέθεσαν ότι πρόκειται για κάποια διαφήμιση. Εξάλλου, δημοσιεύοντας το βίντεο στο Twitter είχε βάλει και το hashtag #adv, κάτι που έκανε τους περισσότερους να πιστέψουν ότι είναι διαφημιστικό. Και επιβεβαιώθηκαν. Γιατί μπορεί να επιστρέφει η βασιλική οικογένεια, αλλά δεν είναι ο οίκος της Σαβοΐας, αλλά μια διαφορετική.

Ο πρίγκιπας θα δει την επιστροφή από τον καναπέ
Με νέα ανάρτηση, το βράδυ της Παρασκευής, ο έκπτωτος πρίγκιπας της Ιταλίας επιβεβαίωσε ότι το μήνυμά του ήταν ένα διαφημιστικό, για τη σειρά «The Crown».

«Είναι τιμή μου να είμαι ο εκπρόσωπος της επιστροφής των βασιλιάδων. Και επειδή θα είμαι μάρτυρας μιας νέας ένδοξης σεζόν, από την άνεση του καναπέ μου», ανέφερε στη νέα του ανάρτηση ο Εμανουέλε Φιλιμπέρτο. Η σειρά του Netflix «The Crown» επιστρέφει στις 17 Νοεμβρίου με νέο κάστινγκ και στη νέα σεζόν τη βασίλισσα Ελισάβετ θα υποδυθεί η Ολίβια Κόλμαν.

Ποιος είναι ο Εμανουέλε Φιλιμπέρτο
Ο 47χρονος Εμανουέλε Φιλιμπέρτο της Σαβοΐας, ο έκπτωτος πρίγκιπας της Ιταλίας, είναι ο μοναδικός εγγονός του τελευταίου βασιλιά της Ιταλίας, Ουμβέρτου Β’, ο οποίος εκθρονίστηκε το 1946. Στη συνέχεια η βασιλική οικογένεια της Ιταλίας δεν επιτρεπόταν να επιστρέψει στη χώρα, με βάση το Σύνταγμα, έως το 2001, όταν άρθηκε αυτός ο περιορισμός.

Ο Φιλιμπέρτο γεννήθηκε στη Γενεύη και είναι παντρεμένος με τη Γαλλίδα ηθοποιό Κλοτίλντ Κουρό. O 47χρονος έχει μετάσχει σε ριάλιτι της ιταλικής τηλεόρασης, ενώ προσπάθησε να ασχοληθεί με την πολιτική, χωρίς επιτυχία. Το 2009 ήταν υποψήφιος στις ευρωεκλογές με κεντροδεξιό καθολικό κόμμα της Ιταλίας. Τον περασμένο Σεπτέμβριο δήλωσε ότι μπορεί ξανά να κατέβει υποψήφιος, σύμφωνα με το Politico.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/ekptotos-prigkipas-italias-anakoinose-epistrofi

Ροή Ειδήσεων