• Αναζήτηση

Σκηνές απο αστυνομική ταινία στο κέντρο της Σκάλας!

Αυτή τη φορά η Αστυνομία δεν άργησε να «τσουβαλιάσει» γύρω στους 6-7 Ρομά που έσπασαν τα πάντα στο κέντρο της Σκάλας. Με μια επιχείρηση άρτια οργανωμένη κύκλωσε τους επικίνδυνους Ρομά που ήθελαν να καταστήσουν την Σκάλα χώρο για τους καυγάδες και τα μεθύσια τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του notospress.gr το βράδυ της Δευτέρας 4/1/19, γύρω στις 23:00 μια παρέα Ρομά τα έπινε σε κεντρικό κατάστημα της Σκάλας. Οι έξι της παρέας κάποια στιγμή χωρίστηκαν, «Σπαρτιάτες» και «Σκαλιώτες» και ήρθαν στα χέρια. Ο καυγάς μεταφέρθηκε στους δρόμους της Σκάλας όπου αφού έσπασαν τα αυτοκίνητά τους προξένησαν και ζημιές σε άλλες περιουσίες. Μάλιστα το κυνηγητό με τα αυτοκίνητά τους λίγο έλειψε να απειλήσει πολίτες.
Δεν πέρασε ώρα όταν εμφανίστηκε ισχυρή ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας με 6 οχήματα και 20 περίπου άνδρες που κύκλωσε τους Ρομά και με αποφασιστικότητα τους συνέλαβε οδηγώντας τους στο Α.Τ. Σκάλας.
Σκηνές από κινηματογραφική ταινία που έγιναν ακόμα πιο δραματικές από τις φωνές των πολιτών που αγανακτισμένοι φώναζαν ότι «δεν πάει άλλο, κόντεψαν να μας σκοτώσουν».
Η δικαιοσύνη θα ασχοληθεί με τα περαιτέρω. Η κοινωνία της Σκάλας προσβλέπει στην δυναμική παρουσία της Αστυνομίας προκειμένου η Σκάλα να βγει από το «χάρτη» καυγάδων και συναλλαγής τον Ρομά.

Φωτογραφία αρχείου

Ροή Ειδήσεων