• Αναζήτηση

Χρυσοχοΐδης: Απόψε θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το Joker

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παίρνει θέση για την υπόθεση με τους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ σε κινηματογράφους που προβάλλεται η ταινία Joker προκειμένου να απομακρυνθούν ανήλικοι.

«Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το Τζόκερ», αναφέρει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Οργή Μενδώνη για τις υπαλλήλους του υπουργείου
Σημειώνεται, ότι σήμερα το πρωί η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη επιβεβαίωσε ότι η παρέμβαση της αστυνομίας έγινε κατόπιν καταγγελιών υπαλλήλων του υπουργείου, υπογραμμίζοντας, όμως, ότι δεν υπήρχε σχετική εντολή. Όπως χαρακτηριστικά είπε η υπουργός Πολιτισμού στον ΑΝΤ1, πρόκειται για δύο γυναίκες που ανήκουν στο προσωπικό της Γενικής Διεύθυνσης Σύγχρονου Πολιτισμού και είναι μέλη επιτροπής η οποία εξετάζει την καταλληλότητα των ταινιών και έχουν μόνο γνωμοδοτικές αρμοδιότητες. «Κινήθηκαν πέραν των αρμοδιοτήτων τους, δεν είχαν ενημερώσει. Αναρωτιέμαι για τα κίνητρά τους», σημείωσε η κυρία Μενδώνη, τονίζοντας ότι εύλογα ο κόσμος απόρησε βλέποντας τις Αρχές να μπαίνουν στις αίθουσες κινηματογράφων.

Το σχόλιο Τσίπρα
Την ίδια ώρα, με το δικό του προσωπικό σχόλιο αναφέρθηκε στην υπόθεση και ο τέως πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα στην ανάρτησή του στο Instagram ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πόσταρε μια καυστική φωτογραφία που δείχνει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να κυνηγά τον Τζόκερ.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/joker-pire-thesi-gia-peristatiko-o-hrysohoidis

Ροή Ειδήσεων