• Αναζήτηση

Συνάντηση Αθανασόπουλου για τον 15ο Μαραθώνιο Μεσσήνης

Ο 15ος Μαραθώνιος Μεσσήνης ήταν το θέμα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του δημάρχου Γιώργου Αθανασόπουλου, του αντιδημάρχου Χαράλαμπου Μακρή και του καθηγητή ΣΕΦΑΑ ΕΚΠΑ και τεχνικού συμβούλου του μαραθωνίου Ηλία Ζαχαρόγιαννη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οριστικοποιήθηκε η 29η Μαρτίου 2020 ως η ημερομηνία διεξαγωγής του 15ου Μαραθωνίου Μεσσήνης. Συζητήθηκαν επίσης τρόποι προβολής, ανάδειξης και αναβάθμισης της σημαντικής αυτής αθλητικής εκδήλωσης.

Στόχος του Δήμου Μεσσήνης, όπως δήλωσε ο κ. Αθανασόπουλος, είναι το 2020 οι συμμετοχές στον μαραθώνιο των 42,195 χλμ. να σημειώσουν σημαντική αύξηση και να λάβουν μέρος στη διοργάνωση ακόμη περισσότεροι δρομείς από άλλες χώρες. «Ο Μαραθώνιος Μεσσήνης είναι η μεγάλη αθλητική γιορτή του Δήμου μας και αυτό που επιθυμούμε είναι να τον καθιερώσουμε στο παγκόσμιο ημερολόγιο των δρομικών εκδηλώσεων. Με καλό προγραμματισμό, έγκαιρη προετοιμασία και άψογη συνεργασία θα επιτύχουμε μεγαλύτερη ανταπόκριση αθλητών από όλη την Ελλάδα, αλλά και από κάθε γωνία του κόσμου», σημείωσε ο δήμαρχος Μεσσήνης.

Ροή Ειδήσεων