• Αναζήτηση

H Αντιφασιστική Κίνηση για την εμπλοκή Κουκούτση στο δήμο Καλαμάτας

“Ενώ στη δίκη των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής έχει αναδειχθεί πεντακάθαρα ο ναζιστικός χαρακτήρας αυτής της οργάνωσης, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κος Βασιλόπουλος αλλά και το κόμμα που τον στηρίζει, η ΝΔ, έχουν επιδοθεί σ’ έναν αγώνα ξεπλύματος και εξαγνισμού των ηγετικών στελεχών του ναζιστικού αυτού μορφώματος στην πόλη μας….

Έτσι ήρθε η προεκλογική συνεργασία με τον Αδαμόπουλο, άρτι αποχωρήσαντα από την ΧΑ και κατόπιν η μετεκλογική συνεργασία με τον, επίσης αποχωρήσαντα για λόγους δικονομικής τακτικής, έμπιστο του Μιχαλολιάκου, Κουκούτση.

Ο τελευταίος μάλιστα όχι μόνο τοποθετείται σε έμμισθη θέση, ως πρόεδρος του συνδέσμου ύδρευσης Καλαμάτας-Μεσσήνης αλλά προτείνεται και ως μέλος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο Κουκούτσης, που τόλμησε να φωνάξει, μαζί με τους χρυσαυγίτες του, στο κέντρο της πόλης μας το σύνθημα «ΕΣΑ-ΕςΕς, ανθρωπιστές», όταν διοργάνωσε αντισυγκέντρωση ενάντια σε πορεία της Αντιφασιστικής Κίνησης, την εποχή που η ΧΑ έδειχνε το πραγματικό της πρόσωπο.

Κερασάκι στην τούρτα οι δηλώσεις του ακροδεξιού Αθανασόπουλου περί σφράγισης των αποθηκών του Λιμενικού Ταμείου, για να μην φιλοξενηθούν ξανά πρόσφυγες, που μετά την κατακραυγή που προκάλεσε, ανάγκασε τον Δήμαρχο να τον ανακαλέσει στην τάξη.

Είναι φανερό ότι ο φασισμός βρίσκεται πλέον εντός των τειχών του Δήμου Καλαμάτας και στο εξής θα μπορεί να συνδιοικεί σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς.

Η Αντιφασιστική Κίνηση ενώνει τη φωνή της με τις φωνές διαμαρτυρίας της πλειοψηφίας των Καλαματιανών, που στο παρελθόν πολέμησαν, χύνοντας το αίμα τους, τον φασισμό και που πρόσφατα, εν μέσω κρίσης, με μια πρωτοφανή διαδήλωση διαμαρτυρίας, έδειξαν ότι δεν ανέχονται τον φασισμό στην πόλη μας.

Καλούμε την τοπική κοινωνία να υψώσει το ανάστημα της και να βάλει φρένο στις άθλιες μεθοδεύσεις της δημοτικής αρχής.

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ”

Ροή Ειδήσεων