• Αναζήτηση

Προχωρούν οι εργασίες για παιδική χαρά στο Φραγκοπήγαδο

Προχωρούν καλά οι εργασίες για την κατασκευή παιδικής χαράς σε δημοτική έκταση στο Φραγκοπήγαδο, όπου θα αναπτυχθεί πλήθος δραστηριοτήτων αναψυχής.
Τον εξοπλισμό και τα παιχνίδια της παιδικής χαράς θα παραλάβει ο Δήμος μέσω της «Προμήθειας οργάνων και απαραίτητου εξοπλισμού για την πιστοποίηση παιδικών χαρών του Δήμου Καλαμάτας», προϋπολογισμού 74.400 € με ΦΠΑ. Ανάδοχος, που προέκυψε κατόπιν διαγωνισμού, είναι η Βορβίλας Κωνσταντίνος και Σία ΟΕ, ενώ το ποσόν συμβάσεως ανέρχεται σε 70.432 € με το ΦΠΑ. Πρόκειται, κυρίως, για την προμήθεια των αναγκαίων ειδών όσον αφορά στην πιστοποίηση αυτής της παιδικής χαράς και εκείνης που θα δημιουργηθεί στην Αιθαία. Επίσης, θα εγκατασταθεί περίφραξη και επιφάνεια πτώσης αποτελούμενη από άμμο, καθώς και φωτισμός.
Σημειώνεται ότι στην ίδια δημοτική έκταση έχει κατασκευασθεί γήπεδο μπάσκετ με φωτισμό, το οποίο έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον της νεολαίας της περιοχής.
Με τον τρόπο αυτό προχωρεί η αναβάθμιση μιας σημαντικής δημοτικής έκτασης, επιφάνειας περίπου 10 στρεμμάτων, που περικλείεται από τις οδούς Τροίας, Γληνού και Ρίτσου και βρίσκεται βορείως του 7ου Νηπιαγωγείου.
Πηγή: https://www.kalamata.gr/

Ροή Ειδήσεων