• Αναζήτηση

Κάτι συμβαίνει -Πέντε επιθέσεις στα γραφεία της ΝΔ σε λίγες ημέρες -«Δεν θα φοβηθούμε»

«Η ΝΔ δεν πρόκειται να φοβηθεί κανέναν», αναφέρει με ανακοίνωσή της η Πειραιώς μετά το μπαράζ επιθέσεων στα γραφεία του κόμματος από αγνώστους (συνολικά πέντε το τελευταίο διάστημα, δύο την περασμένη νύχτα).

Στο γαλάζιο στρατόπεδο αναφέρουν πως θα συνεχίσουν ακόμα πιο αποφασιστικά τη μάχη κατά της ανομίας, ώστε το αίσθημα της ασφάλειας να εμπεδωθεί παντού.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για τις επιθέσεις
«Για πέμπτη φορά μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά σε Άλιμο και Γλυφάδα, τα γραφεία του κόμματός μας δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους. Είναι αυτονόητο ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να φοβηθεί κανέναν και θα συνεχίσει ακόμα πιο αποφασιστικά τη μάχη κατά της ανομίας ώστε το αίσθημα της ασφάλειας να εμπεδωθεί παντού», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.
Μπαράζ επιθέσεων σε γραφεία της ΝΔ
Ξημερώματα Δευτέρας άγνωστοι πραγματοποίησαν επιθέσεις στα γραφεία της ΝΔ σε Ανω Γλυφάδα και Αλιμο. Σύμφωνε με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα, με διαφορά 25 λεπτών.

Το χρονικό των επιθέσεων ξεκίνησε στις 01:35 στον Αλιμο, όταν η ομάδα των αγνώστων «χτύπησε» υποκατάστημα τράπεζας στη συμβολή των οδών Θουκυδίδου και Γρηγόρη Αυξεντίου και στη συνέχεια επιτέθηκε στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ σπάζοντας την τζαμαρία στην πρόσοψη.

Στις 01:36 μια άλλη ομάδα, στην περιοχή της Ανω Γλυφάδας αυτή τη φορά, εξαπέλυσε επίθεση στα γραφεία της ΝΔ επί της οδού Κωνσταντίνου Αθανάτου, προκαλώντας φθορές στο κτίριο.

Στη συνέχεια οι επιθέσεις των αγνώστων συνεχίστηκαν σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Κερκύρας 51 στην Κυψέλη και σε υποκατάστημα τράπεζας στον Βύρωνα (Φορμίωνος 132).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 25 προσαγωγές υπόπτων για τις επιθέσεις.

Επιθέσεις και την προηγούμενη εβδομάδα
Υπενθυμίζεται πως γραφεία της ΝΔ είχαν γίνει στόχος αγνώστων και την προηγούμενη εβδομάδα. Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου άγνωστοι πέταξαν μπογιές στα γραφεία της ΝΔ στο Νέο Ηράκλειο, ενώ την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου είχαν τοποθετήσει γκαζάκια στα γραφεία του κόμματος στην Πεύκη.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/pente-epitheseis-sta-grafeia-tis-nd-se-liges-imeres-den-tha-fobithoyme

Ροή Ειδήσεων