• Αναζήτηση

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στον Αγιο Βασίλειο Λακωνίας -Καλύτερη η εικόνα σε Ριόλο Αχαϊας και Βάρδα Ηλείας

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που καίει χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή ‘Αγιος Βασίλειος Γυθείου Λακωνίας, χωρίς ευτυχώς να απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Επιτόπου βρίσκονται 13 πυροσβέστες με 6 οχήματα, ενώ στις προσπάθειες κατάσβεσης επιχειρούν δύο αεροσκάφη τύπου Πεζετέλ και ένα ελικόπτερο. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Επίσης σε εξέλιξη εξακολουθεί να παραμένει η φωτιά στον Ριόλο Αχαϊας, ωστόσο εμφανίζει καλύτερη εικόνα, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής που είχαν ενισχυθεί νωρίτερα συνεχίζουν την προσπάθεια κατάσβεσης.
Καλύτερη είναι επίσης η εικόνα με την πυρκαγιά στην περιοχή της Βάρδας Ηλείας, όπου επιχειρούν, πλέον, μόνο επίγειες δυνάμεις.

Νωρίτερα σήμερα , δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε, πριν από λίγο, στην 5η έξοδο της λεωφόρου ΝΑΤΟ.

 

Οι πυροσβέστες, που κατευθύνονταν προς την περιφερειακή του Αιγάλεω για την πυρκαγιά που είναι σε εξέλιξη στο σημείο, διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο.

Άνδρες τις Τροχαίας έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της κυκλοφορίας / Φωτογραφία: Eurokinissi
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/se-exelixi-pyrkagia-ston-agio-basileio-lakonias

Ροή Ειδήσεων