• Αναζήτηση

Φιλικός αγώνας: ΠΣ “Η Σπάρτη” – ΠΣ Καλαμάτα 0-4 (video)

 

Η Μαύρη Θύελλα στο τρίτο φιλικό από την έναρξη της προετοιμασίας της απέναντι στην πάλαι ποτέ παραδοσιακά αντίπαλό της ομάδα της Π.Σ. ‘’ Η ΣΠΑΡΤΗ ‘’ κατάφερε να δείξει σημάδια βελτίωσης, αποτελεσματικότητας και σταδιακής ομοιογένειας εναντίον μιας αντιπάλου που η αλήθεια είναι ότι ψάχνει τα πατήματά της.

Σε ρυθμούς ρελαντί και έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή καθ’όλη την διάρκεια της αναμέτρησης η ομάδα μας δεν δυσκολεύτηκε να μπει σε θέση οδηγού από πολύ νωρίς στο 4’ ο Δήμος άνοιξε το σκορ η συνέχεια περιελάμβανε ευκαιρίες με κορυφαία το απ’ευθείας φάουλ του Στεργίδη στο 37’ , ο Βορειοελλαδίτης μεσοεπιθετικός ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου και δείχνει σταδιακά ότι θα αποτελέσει βαρόμετρο, ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια της μηχανής που έχει στήσει ο Βασίλης Βούζας και οι συνεργάτες του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα όσο αναφορά την παρουσία μας και τον αγωνιστικό μας προσανατολισμό δεν άλλαξε οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν με την διαφορά ότι είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Ο Αλεξόπουλος δείχνοντας και αυτός ότι η προσαρμογή του μέρα με την μέρα πηγαίνει όλο και καλύτερα σημείωσε τα πρώτα του γκολ με τα μελανόλευκα στο 55’ και στο 63’ για να κλήσει το σκορ ο Benjamin Sampson στο 80’ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά αξίζει ιδιαίτερη μνεία στους Στεργίδη, Αλεξόπουλο, Ζαχαρόπουλο,Sampson που αποτέλεσαν και την τετράδα των διακριθέντων στο παιχνίδι.

Η διάταξη της ομάδας μας:

Καλαμάτα (Βούζας): Κασωτάκης, Γκελγκέρια, Τσιβελεκίδης, Μάκος (Ψυχογιάννης), Τσουβαλτσίδης, Ζαχαρόπουλος (55′ Ρουμελιώτης), Ακριστινέϊ, Δήμος, Στεργίδης (Τζόκιτς), Καζβιρόπουλος, Αλεξόπουλος (Τσίγαρος, Ψυχογιάννης, Αντεμάϊ, Σαμσόν, Ιντζίδης, Χαρλέπας, Ρουμελιώτης, Σαούτης, Τζόκιτς, Τσαταλπασίδης).

Π.Σ. ‘’ Η ΣΠΑΡΤΗ ‘’ (Τσίρκοβιτς): Πατσογιώργης, , Λαμπρόπουλος, 2 Πλατάνας, Ρασσιάς, Αναστασάκος, Καρδάρης, Σικαλόπουλος, Σωτηρόπουλος, Σαμπατάκος, 9 Mπουλγαρίδης.

Στον πάγκο: 15 Γκιμούσης, 3 Κοντογιάννης, 14 Σπυρόπουλος, 16 Δημητρέλης, 17 Αϊβαλιώτης, 4 Πετρίδης

Δείγμα λοιπόν θετικό με το σκορ στο 4 – 0 και την εικόνα της ομάδας μας να αφομοιώνει τα στοιχεία που θέλει να περάσει ο προπονητής στον καθένα ξεχωριστά, η συνέχεια με την Θύελλα Πατρών στην Αχαϊκή πρωτεύουσα την Τετάρτη στις 18:00 μ.μ. στην Περιβόλα.

Ροή Ειδήσεων