• Αναζήτηση

Πόρτο Χέλι: Γάλλος κροίσος με περιουσία 33 δισ. ο χειριστής του ταχύπλοου

Πρόκειται για μια από τις πιο γνωστές επιχειρηματικές οικογένειες της Γαλλίας, με εκτιμώμενη περιουσία  33 δισεκατομμυρίων ευρώ, που μάλιστα κατέχει πολύ γνωστή αλυσίδα με καταστήματα στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι ο 44χρονος Γάλλος χειριστής μετά το δυστύχημα στην Ελλάδα,πλήρωσε εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι συγγενείς των θυμάτων τονίζουν ότι «θα κινηθούμε νομικά».

Ο γόνος μιας από τις πλουσιότερες οικογένειες της Γαλλίας, είναι ο 44χρονος ο οποίος χειριζόταν το μοιραίο ταχύπλοο σκάφος που παρέσυρε στο θάνατο δύο αδέρφια, ηλικίας 60 και 70 ετών, στο Πόρτο Χέλι και έστειλε το νοσοκομείο, σοβαρά τραυματισμένη την 60χρονη αδερφή τους.

Οι πρόγονοί του, τη δεκαετία του ’60 ίδρυσαν τη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Γαλλίας ενώ σήμερα, η οικογένειά του θεωρείται μια από τις επιχειρηματικές αυτοκρατορίες της χώρας, ελέγχοντας μεταξύ άλλων και πολύ γνωστή επιχείρηση οικιακών ειδών που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα αλλά και αλυσίδες πώλησης ηλεκτρονικών ειδών και ρούχων.

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Τι είδε ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας – Τι είπε στο Open

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η “RealNews”, η οικογένεια του 44χρονου Γάλλου χειριστή του ταχύπλοου, που «υπέγραψε» την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι, έχει περιουσία 33 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ροή Ειδήσεων