• Αναζήτηση

Κόρινθος: «Έθαψα τη μητέρα μου για να παίρνω τη σύνταξή της»

Ένα περιστατικό που δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους αποκαλύφθηκε χθες Παρασκευή στο χωριό Μικρός Βάλτος στο Κιάτο Κορινθίας.

Κάτοικοι του χωριού σταμάτησαν στις 20.40 το βράδυ αστυνομικούς που έκαναν περιπολία στην περιοχή και τους ενημέρωσαν ότι μία ηλικιωμένη, ηλικίας 82 ετών, έχει εξαφανιστεί από το χωριό. Οι αστυνομικοί ρώτησαν που μένει η γυναίκα και τότε οι κάτοικοι υπέδειξαν στους ενστόλους το σπίτι.

Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν τον 55χρονο γιο της ηλικιωμένης, ο οποίος αμέσως αποκάλυψε στους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. την αλήθεια. «Η μητέρα μου πέθανε σε ηλικία 82 ετών από παθολογικά αίτια στις 26 Νοεμβρίου 2018. Την επόμενη ημέρα την έθαψα στην αυλή του σπιτιού. Έχω τεράστιο οικονομικό πρόβλημα και ήθελα να συνεχίσω να παίρνω τη σύνταξή της», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 55χρονος.

Ακολούθησε η εκταφή της γυναίκας και η ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost Greece, ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κάποιο στοιχείο που να δείχνει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, γεγονός που επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του 55χρονου ότι η γυναίκα πέθανε από παθολογικά αίτια. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο γιος της ηλικιωμένης δεν φαίνεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Ροή Ειδήσεων