• Αναζήτηση

Αποτελέσματα βουλευτικών εκλογών 2019: Πότε θα υπάρχει η πρώτη ασφαλής εκτίμηση -Τι θα ισχύσει για τα exit poll

Νωρίτερα από τις πρόσφατες ευρωεκλογές θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών 2019, βάσει των εκτιμήσεων του υπουργείου Εσωτερικών.

Της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών 2019, θα προηγηθεί η δημοσιοποίηση του exit poll 2019, κάτι που θα συμβεί τη στιγμή που θα κλείσουν οι κάλπες.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάλπες των βουλευτικών εκλογών 2019 έχουν ανοίξει από τις 7:00 το πρωί, δίχως, μέχρι στιγμής, να έχουν προκύψει σημαντικά προβλήματα.

 

Σε ό,τι αφορά το exit poll των σημερινών εκλογών, υπενθυμίζεται ότι θα είναι κοινό για όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Συγκεκριμένα, το ίδιο exit poll εκτίμησης των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών θα ανακοινώσει και η ERT, που στις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο είχε δώσει το δικό της exit poll.

Η ανακοίνωση του exit poll 2019 έχει καθοριστεί να γίνει στις 19:00, ακριβώς. Να σημειωθεί ότι το υπουργείο Εσωτερικών έχει εκδώσει έναν αναλυτικό οδηγό για τους ψηφοφόρους που θα δώσουν το «παρών» στις βουλευτικές εκλογές 2019.

Στις 21:00 η ασφαλής εκτίμηση για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών 2019
Περίπου δυο ώρες μετά από το exit poll, γύρω στις 21:00, αναμένεται να γίνει και η πρώτη ασφαλής εκτίμηση των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών 2019, από τα στοιχεία που θα έχει ήδη στη διάθεσή της η Singular Logic.

Οι επίσημες ανακοινώσεις του ΥΠΕΣ για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών 2019 αναμένεται να γίνουν από τον υπηρεσιακό ΥΠΕΣ Αντώνη Ρουπακιώτη.

Υπενθυμίζεται ότι, μεταξύ άλλων, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών έχει δώσει στη δημοσιότητα ειδικές συμβουλές για τους δικαστικούς αντιπροσώπους, στις οποίες αναφέρονται τα 15 «καραμπινάτα» λάθη που οδηγούν στην ακύρωση του ψηφοδελτίου.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ekloges/noritera-ta-apotelesmata-boyleytikon-eklogon-2019

Ροή Ειδήσεων