• Αναζήτηση

ΚΚΕ: Καταγγέλλουμε τον Δήμαρχο Καλαμάτας που τις τελευταίες ημέρες επιδίδεται σε “κυνηγητό” απέναντι στις αφίσες

Καταγγέλλουμε την Δημοτική Αρχή Καλαμάτας και τον Δήμαρχο Καλαμάτας που τις τελευταίες ημέρες (6 ημέρες πριν τις εκλογές) επιδίδεται σε “κυνηγητό” απέναντι στις αφίσες και τα προπαγανδιστικά υλικά του ΚΚΕ.
Από την μία είναι ο αποκλεισμός από τα τοπικά ΜΜΕ που με το σταγονόμετρο παρουσιάζουν τις θέσεις του ΚΚΕ. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 7 υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ τηλεοπτική εμφάνιση έχουν κάνει μόνο οι 2(!), κάτι που δεν ισχύει για τα υπόλοιπα κόμματα(!), ενώ και στον έντυπο τύπο η κατάσταση είναι η ίδια.
Από την άλλη η δημοτική αρχή κυνηγά τον μόνο τρόπο που έχει το ΚΚΕ να προπαγανδίσει τις θέσεις του(!) ενώ ταυτόχρονα επιβάλει κάθε εβδομάδα και νέο πρόστιμο στο ΚΚΕ.
Η δικαιολογία του κ. Νίκα ότι “εφαρμόζει τον νόμο και ας αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ τον νόμο” μόνο αστεία μπορεί να χαρακτηριστεί! Άλλωστε είναι ο μόνος Δήμαρχος σε όλη την Ελλάδα που δείχνει τέτοιον υπερβάλλοντα ζήλο. Η συγκεκριμένη επιχειρηματολογία αποδεικνύει το πόσο “τεράστιες διαφορές” έχουν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα της ΝΔ.
Όσα μέτρα και να πάρουν η μαζική, πολιτική δράση του ΚΚΕ δεν φιμώνεται!
Ας φροντίσει η δημοτική αρχή να λύσει τα προβλήματα με τα σχολεία, να μειώσει τα δημοτικά τέλη, να σταματήσει να απολύει, να φροντίσει για την αναβάθμιση της ζωής του λαού και των γειτονιών της Καλαμάτας και να σταματήσει να κυνηγά το ΚΚΕ.
Η επίκληση στην νομιμότητα μόνο γελοία είναι! Άλλωστε η δημοτική αρχή έχει ενημερωθεί επίσημα ότι το ΚΚΕ δικαιώθηκε με αποφάσεις δικαστηρίων σε αντίστοιχες διώξεις που είχαν γίνει σε άλλο δήμο. Παρ’ όλα αυτά η δημοτική αρχή συνεχίζει να αγνοεί επιδεκτικά τις αποφάσεις των δικαστηρίων!
Τέλος ο κ. Νίκας, που εμφανίζεται ως φανατικός απέναντι στις αφίσες, έβαζε αφίσες με την φωτογραφία του σε διάφορες πόλεις της Πελοποννήσου (εκτός της Καλαμάτας) για να ζητήσει την ψήφο στις περιφερειακές εκλογές. Ο φανατισμός του και η επίκληση στην νομιμότητα σταματάει όταν αφορά την δική του δράση!

Ροή Ειδήσεων