• Αναζήτηση

Το έσκασε η πριγκίπισσα του Ντουμπάι

Άσυλο στη Γερμανία φέρεται να έχει ζητήσει η 45χρονη πριγκίπισσα. Η αντίδραση του ηγέτη του Ντουμπάι μέσω instagram. Πήρε μαζί της τα δυο παιδιά της και 39 εκατομμύρια δολάρια.

Άσυλο στην Ευρώπη φέρεται να έχει ζητήσει η πριγκίπισσα του Ντουμπάι, η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα, άφησε τον σύζυγό της και μελλοντικό βασιλιά της χώρας, παίρνοντας μαζί της και 39 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με την Daily Beast, η 45χρονη πριγκίπισσα Χάγια Μπιντ Αλ Χουσεΐν, η οποία δεν είχε κάνει δημόσια εμφάνιση από τον Φεβρουάριο, “απέδρασε” από το Ντουμπάι και τον 69χρονο σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, έναν από τον πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

Βάσει της ίδιας πηγής, κατέφυγε στη Γερμανία μαζί με τον 7χρονο γιο και την 11χρονη κόρη της, ζήτησε άσυλο και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Ο ηγέτης του Ντουμπάι πάντως δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, καθώς με ανάρτησή του στο Instagram, καταδικάζει χρησιμοποιώντας ένα ποίημα, την φυγή της συζύγου του.

Να σημειωθεί ότι το ίδιο είχε συμβεί πέρσι με την πριγκίπισσα Λατίφα, κόρη του σεΐχη, η οποία εκτιμάται ότι είναι “φυλακισμένη” στο Ντουμπάι, μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της να “δραπετεύσει”.

Ροή Ειδήσεων