• Αναζήτηση

Τα Σώματα Ασφαλείας επισκέφθηκε η Π. Ντίντα

Το πρωινό της Τετάρτης για την υπ. Βουλευτή Μεσσηνίας Παναγιώτα Ντίντα είχε τις εξής συναντήσεις :

• Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου συνομίλησε με τον Διοικητή κύριο Γεωργανά Δημήτρη και τους Πυροσβέστες, που αυτή τη περίοδο, όπως και κάθε χρόνο, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι σε επιφυλακή, πάντα έτοιμοι, παρά τις ελλείψεις, να κάνουν το καλύτερο για την προστασία όλων μας, αλλά και του τόπου μας.

•Αμέσως μετά επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο όπου είχε συνάντηση με τον Λιμενάρχη κύριο Δουμάνη Αντώνη, με τον οποίο ανέπτυξαν θέματα που αφορούν στο Λιμενικό Σώμα αλλά και στην πατρίδα μας.

• Τέλος, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, είχε για αρκετή ώρα συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας Ταξίαρχο κύριο Πούπουζα Παναγιώτη. Τα προβλήματα των αστυνομικών μας πολλά. Η γνώση της κυρίας Ντίντα επ΄ αυτών μεγάλη, κάτι που επισημάνθηκε και από τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης, καθώς ο πατέρας της υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία, πάντοτε σε μάχιμες θέσεις. Η συζήτηση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και εφ’ όλης της ύλης!
Η κυρία Ντίντα σχολιάσε: “Τα σώματα ασφαλείας και οι άνθρωποι που τα απαρτίζουν δίνουν καθημερινό αγώνα για την ασφάλεια μας και της πατρίδας μας και οφείλουν να έχουν διαρκή και ουσιαστική στήριξη, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα δύσκολα καθήκοντα τους, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου!
Θα είμαστε δίπλα τους! #ΜΑΖΙ
#Αξίζουμε_Καλύτερα
#Μεσσηνία_ΜΑΖΙ
   

Ροή Ειδήσεων