• Αναζήτηση

Μ.Γερονικολός: “Δεσμευόμαστε ότι μετά τις εκλογές θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να καταργηθεί το έκτρωμα Γαβρόγλου”

O υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Μενέλαος Γερονικολός, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών, Καθηγητή Νίκο Ζαχαριά, στα πλαίσια των συναντήσεων- ενημερώσεων με θεσμικούς φορείς. Υπήρξε ενημέρωση για τα μεταπτυχιακά προγράμματα και ιδιαίτερα το ξενόγλωσσο τμήμα, τις δράσεις εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου και για τις παγκόσμιας εμβέλειας επιτυχίες του εργαστηρίου Αρχαιομετρίας.
Δεδομένου της πρόσφατης ψήφισης του Νόμου για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, συζητήθηκε και αυτό το πρόσφατο θέμα που απασχόλησε την πανεπιστημιακή κοινότητα. Εμείς από τη μεριά μας, είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι με το Νόμο Γαβρόγλου και έχουμε δεσμευτεί για την κατάργησή του. Δεν συμπράξαμε με την κυβέρνηση στο θεσμικό έγκλημα που διαλύει το Λύκειο, καταργεί την τεχνολογική εκπαίδευση και βυθίζει στην ανασφάλεια τα νέα παιδιά με το εξεταστικό ενώ υποβαθμίζει τα πτυχία. Δεσμευόμαστε ότι μετά τις εκλογές θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να καταργηθεί το έκτρωμα Γαβρόγλου και να ξεκινήσει θεσμικός διάλογος με τη μέγιστη δυνατή συνεννόηση των δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου.

Ροή Ειδήσεων