• Αναζήτηση

Βάλυ Παπαηλίου: “Πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε για το μέλλον της Χώρας μας”

Υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία είναι η Ιστορικός Βάλυ Παπαηλίου. Η κ. Παπαηλίου έστειλε το δικό της μήνυμα για το τι θέλει να αλλάξει αν εκλεγεί:

Πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε για το μέλλον της Χώρας μας! Πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε την Ελλάδα να “λιγοψυχά” μέρα με τη μέρα ! Πρέπει να σταματήσει να αυξάνεται ραγδαίως το ποσοστό των άνεργων..ο αριθμός των άστεγων στις μεγάλες πόλεις και όχι μόνο! Είναι πολύ θλιβερό και θλιβερό ακόμα περισσότερο είναι να φεύγουν οι Ελληνες, να φεύγουν οι Νέοι μας..όχι για σπουδές στην Ευρώπη που όλοι ανήκουμε..αλλά να φεύγουν και να μην επιστρέφουν στη Χώρα τους λέγοντας ότι εδω στην Ελλάδα δεν έχουν κανένα μέλλον!
Θέλουμε μια ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ” ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ” -ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ- ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ! ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ Τ Ο Υ Σ !!!!
7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ..ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑ !

Ροή Ειδήσεων