• Αναζήτηση

Π. Κωνσταντινέας: “ζητώ τη στήριξή σας για να είμαι ΠΑΡΩΝ και ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε αυτούς που προωθούν και  τρέφουν το άδικο”

«Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Είμαι πεπεισμένος πως η χώρα μας με μια φιλολαϊκή κυβέρνηση θα συνεχίσει να ανακάμπτει και να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Στην συντριπτική πλειοψηφία των παραγωγικών τομέων της οικονομίας βρεθήκαμε, είναι αλήθεια, στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να οργανώσουμε τα πράγματα σχεδόν από το μηδέν. Ήταν τόσο εκτεταμένη η καταστροφή μέσα σε μόλις  πέντε χρόνια (2010-2014) που είχε προκληθεί στον παραγωγικό ιστό της χώρας, που έπρεπε να ξεκινήσουμε  την προσπάθειά μας κάτω από ασφυκτικά οικονομικά περιθώρια με το ένα τρίτο σχεδόν του πληθυσμού να βιώνει συνθήκες απόλυτης φτώχειας.

Στις ερχόμενες εκλογές το δίλημμα είναι ξεκάθαρο. Από την μια έχεις να επιλέξεις εκείνους που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία, κυβερνώντας την χώρα επί 35 και πλέον έτη ανεύθυνα και από την άλλη έχεις να επιλέξεις νέα πρόσωπα που ανέλαβαν τα ηνία της χώρας στην πιο κρίσιμη καμπή της νεότερης ιστορίας της, προσπαθώντας άλλοτε επιτυχώς και άλλοτε λανθασμένα να αποτρέψουν μια διαφαινόμενη ολοκληρωτική καταστροφή. Άλλωστε αυτός που δεν προσπαθεί, δεν κάνει λάθη…

Μαζί με εσάς σηκώσαμε την Ελλάδα ψηλά, με εσάς που δεν το βάλατε κάτω ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές της κρίσης!

Από την πλευρά μου, προερχόμενος από τα λαϊκά στρώματα της κοινωνίας, μακριά από συμφέροντα και στηρίξεις, γνωρίζω πως η μοναδική μου δύναμη για να επανεκλεγώ βασίζεται στα δικά σας χέρια. Με απόλυτο, λοιπόν,  σεβασμό ζητώ τον εκλογικό σας σταυρό ώστε να συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις:

  • Να υποστηρίζω σθεναρά τα συμφέροντα του τόπου μου,
  • Να ακούω τα αιτήματα των συμπολιτών μου και όλων των φορέων με τα δικά μου αυτιά και όχι μέσω εκπροσώπων,
  • Να υψώνω το ανάστημά μου με πάθος και ένταση κατά αυτών που μας χόρτασαν με σκάνδαλα και μας κουνάνε το δάχτυλο υποτιμητικά, χωρίς να με φοβίζουν οι απειλές και οι προσβολές τους,
  • Να είμαι μαζί σας, έξω στους δρόμους και μέσα στην αγορά, όπως ήμουν όλο αυτό το διάστημα καθημερινά και ΟΧΙ κρυμμένος πίσω από κλειστά γραφεία.

Εν τέλει, ζητώ τη στήριξή σας για να είμαι ΠΑΡΩΝ και ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε αυτούς που προωθούν και  τρέφουν το άδικο.

Με απέραντο σεβασμό
Ο δικός σας Πέτρος!
Π. Κ.»

Ροή Ειδήσεων