• Αναζήτηση

Tο παράπονο του Δ. Σαμπαζιώτη που δεν είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

“Η Νέα Δημοκρατία έκανε τις επιλογές των υποψηφίων της στη Μεσσηνία και δεν με συμπεριέλαβε μεταξύ αυτών. Θεωρώ πως είναι μια άδικη απόφαση, χωρίς λόγο και χωρίς δικαιολογία.

Αγωνίστηκα από τα νεανικά μου χρόνια με πίστη στις ιδέες μας και αφοσίωση στην παράταξη, την οποία ίδρυσε ο Κων. Καραμανλής και οδήγησε την Ελλάδα στην κορυφαία επιτυχία της Ιστορίας της, την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια.

Αγωνίστηκα για την πατρίδα μου τη Μεσσηνία, με αυταπάρνηση και πάθος για να επιτύχουμε στόχους ανάπτυξης και υποδομών και στάθηκα κοντά στους συμπολίτες μου. Ήμουν παρών στη μάχη τους να αντιμετωπίσουν τις  αγωνίες τους και τις ανάγκες τους, ήμουν παρών στις χαρές και στις λύπες τους.

Ο λαός της Μεσσηνίας, με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και τον ευγνωμονώ. Η Νέα Δημοκρατία με ανέδειξε και με τίμησε. Ευχαριστώ όλους τους προέδρους του κόμματος, για την αγάπη τους και την εκτίμησή τους στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ τους συναδέλφους, τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος μας. Περισσότερο όλων ευχαριστώ τους ψηφοφόρους μου, οι οποίοι στάθηκαν ακλόνητοι δίπλα μου στις νίκες αλλά και στις αποτυχίες.

Αυτή η άδικη απόφαση μου στερεί την μετά  βεβαιότητας επανεκλογή μου, την οποία είναι σίγουρο πως θα κατακτούσα με τον καθημερινό μου αγώνα αυτά τα επώδυνα χρόνια της οικονομικής κρίσης της χώρας αλλά και τα τελευταία χρόνια στην  αντιπολίτευση, όπου εργάστηκα ως εν ενέργεια Βουλευτής κοντά στους συμπατριώτες μου. Ήμουν παντού παρών, με συνέπεια και αμείωτη αγωνιστική δράση, με μαχητικότητα και ταπεινότητα.

Αυτή η άδικη απόφαση δεν θα με εμποδίσει να συνεχίσω στην Πρώτη Γραμμή του αγώνα, όπως έκανα πάντα, γιατί αυτή η επιλογή για εμένα αποτελεί εκπλήρωση συνειδητού καθήκοντος να αγωνίζομαι για την Μεσσηνία, να αγωνίζομαι με την Νέα Δημοκρατία, με την οποία ταύτισα τη ζωή μου.

Καλώ λοιπόν όλους τους συμπολίτες μου να συνεχίσουμε με ενότητα και αποφασιστικότητα,

για την Ελλάδα, για την Μεσσηνία,

για τον υπέροχο λαό μας,

για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο  μέλλον για την νέα γενιά,

για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τον κ.Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό”.

Ροή Ειδήσεων