• Αναζήτηση

Βουλευτικές εκλογές 2019: Το προεκλογικό σποτ του Λεβέντη -Δεν τελειώσαμε ακόμα κύριοι (video)

Το φως της δημοσιότητας είδε το νέο προεκλογικό σποτ της Ενωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές 2019.

Το μονόλεπτο βίντεο εκτυλίσσεται στο γραφείο του «Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Μέσων», ο οποίος μιλά ακατάπαυστα στο τηλέφωνο διορίζοντας και κανονίζοντας να πάρει… μίζες. Εξω από το γραφείο του φίλοι της Ενωσης Κεντρώων παρουσιάζονται απαισιόδοξοι τόσο για την κατάσταση που επικρατεί, όσο και για την είσοδο του κόμματος στη Βουλή.

Τότε, την πόρτα ανοίγει ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης ο οποίος εισέρχεται στο γραφείο αποφασισμένος λέγοντας: «Δεν τελειώσαμε ακόμη κύριοι». «Η αυτοδυναμία γεννά πελατειακό κράτος και πολλές ακόμη παρενέργειες. Πρέπει να ψηφίσουμε Ένωση Κεντρώων για να πατάξουμε αυτή τη πληγή», είναι το μήνυμα στο τέλος του σποτ για τις βουλευτικές εκλογές 2019.

powered by Rubicon Project
Βίντεο: Το προεκλογικό σποτ του Λεβέντη
«Δεν τελειώσαμε ακόμη κύριοι. Ψήφο στον Λεβέντη. Εσείς, οι φίλοι της αξιοκρατίας και της διαφάνειας πείτε όχι στις αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Βάλτε την Ένωση Κεντρώων στη Βουλή με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό και δώστε την ευκαιρία στον Βασίλη Λεβέντη να ποινικοποιήσει το ρουσφέτι και να απομακρύνει τους διεφθαρμένους πολιτικούς και το πελατειακό κράτος που τους ακολουθεί», αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο στο Youtube.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ekloges/boyleytikes-ekloges-proeklogiko-spot-toy-lebenti

 

Ροή Ειδήσεων