• Αναζήτηση

Πανελλήνιες 2019: Σε μαθήματα ειδικότητας εξετάζονται από σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Συνεχίζονται οι Πανελλήνιες 2019 για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ, οι οποίοι από σήμερα Τρίτη (11/06) θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας.

Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης, Στοιχεία Μηχανών, Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις και Προγραμματισμός Υπολογιστών είναι τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν σήμερα Τρίτη (11/06) οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ σε όλη την Ελλάδα για να κερδίσουν μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η διατροφή στις Πανελλήνιες -Τι να φάει το παιδί τις ημέρες των εξετάσεων
ΥΓΕΙΑ 19|05|2019 | 14:26
Γενικότερα, μέχρι και τις 20 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Το Σάββατο (01/06) οι μαθητές έγραψαν Αλγεβρα, της οποίας τα θέματα θεωρήθηκαν βατά για τους καλά διαβασμένους.

powered by Rubicon Project
Πανελλήνιες 2019: Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
Σχετικά με τους υποψήφιους των ΓΕΛ στις Πανελλήνιες 2019, θα επιστρέψουν στα θρανία την Τετάρτη 12 Ιουνίου όπου θα εξεταστούν σε μαθήματα προσανατολισμού. Ειδικότερα, θα εξεταστούν στην Ιστορία (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Φυσική (ΟΠ Θετικών Σπουδών) και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/panellinies/panellinies-2019-mathimata-eidikotitas-ta-epal

Ροή Ειδήσεων