• Αναζήτηση

Στα χωριά του Δήμου Καλαμάτας η Μαρία Οικονομάκου

Τη Θουρία, το Γαρδίκι, την Πολιανή και τη Μικρομάνη επισκέφθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου με στελέχη του συνδυασμού «Καλαμάτα Ξεκινάμε».

Η κα. Οικονομάκου συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία εξέφρασαν τα παράπονά τους για το ενδιαφέρον του Δήμου και την αίσθηση τους ότι αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας σε σχέση με τους συνδημότες τους στο κέντρο της πόλης. Ανέδειξαν θέματα υποδομών και ασφάλειας ενώ περαιτέρω κατέδειξαν αναπτυξιακές προτάσεις για τις περιοχές τους. 

Η κα. Οικονομάκου από τη πλευρά της, υπενθύμισε την προγραμματική της δέσμευσή για ισότιμη ανάπτυξη όλων των περιοχών του καλλικρατικού Δήμου, με έντονη συνεργασία και από κοινού σχεδιασμό με τα Τοπικά Συμβούλια, τα οποία και θα έχουν αναβαθμισμένο ρόλο και λόγο στη δική της Δημαρχοντία. Περαιτέρω ανέπτυξε τη φιλοσοφία του συνδυασμού της για τη βελτίωση των υποδομών και της οδοποιίας, την εφαρμογή ενός αναπτυξιακού σχεδίου που θα τονώσει την αγροτική οικονομία και την τουριστική επισκεψιμότητα μέσω της ανάδειξης των πόλων έλξης των περιοχών αυτών όπως είναι η Αρχαία Θουρία, καθώς και τη άμεση εύρεση λύσεων σε συνεργασία με την Αστυνομία για την αντιμετώπιση της αυξημένης εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Ροή Ειδήσεων