Με τραμπούκικη ενέργεια άγνωστοι σταμάτησαν έξω από το Εκλογικό Κέντρο του Αναγνωσταρά και ξυλοκόπησαν δύο υποψηφίους.

Το συμβάν έγινε λίγο μετά τα μεσάνυκτα στο πεζοδρόμιο μπροστά στο Εκλογικό Κέντρο όταν σύμφωνα με πληροφορίες ένα φορτηγάκι σταμάτησε, κατέβηκαν δύο άνδρες και κτύπησαν τους δύο υποψηφίους.

Αιμόφυρτοι οι δύο υποψήφιοι έπεσαν κάτω. Στο σημείο σε ελάχιστο χρόνο έσπευσε ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Αναγνωσταράς και δύναμη της Αστυνομικης Διεύθυνσης Ναυπλίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο υποψήφιοι πρόλαβαν να κρατήσουν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. 

Τέλος να αναφερθεί ότι  οι δύο υποψήφιοι αιμόφυρτοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ναυπλίου.

Σε δήλωση προχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Παναγιώτης Αναγνωσταράς, σχετικά με το επεισόδιο που δημιουργήθηκε σήμερα τις πρώτες πρωϊνές ώρες, με θύματα υποψήφιο δημοτικό του σύμβουλο και τον αδελφό του.
Ζήτησε δε, να λειτουργήσουν όλοι με νηφαλιότητα μέχρι την κάλπη.

“Τις πρωινές ώρες σήμερα και ώρα 00:20 υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής μας παράταξης (Ναύπλιο. Πρωτεύουσα ξανά) καθως και ο αδελφός αυτού δέχθηκαν απρόκλητα και αιφνιδιαστικά επίθεση σε χώρο έναντι του εκλογικού μας κέντρου!

Και οι δυο δέχθηκαν χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα και μεταφέρθηκαν αιμόφυρτοι στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρξαν πολιτικά κίνητρα πίσω από αυτό το γεγονός. Οι αρμόδιες αρχές θα κάνουν το καθήκον τους. Ας λειτουργήσουμε όλοι νηφάλια και πολιτισμένα μέχρι την κάλπη.- Advertisement –

Εύχομαι καλή ανάρρωση στα θύματα αυτής της επίθεσης.”

Παναγιώτης Αναγνωσταράς
Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων