• Αναζήτηση

Προβάδισμα 15 μονάδων στον Πέτρο Τατούλη φέρεται να δίνει Δημοσκόπηση

Μεγάλο προβάδισμα Τατούλη δείχνει, σύμφωνα με πληροφορίες δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.- Advertisement –

Η δημοσκόπηση, η οποία αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα την ερχόμενη εβδομάδα, φέρεται να δίνει προβάδισμα στην παράσταση νίκης 15 ποσοστιαίων μονάδων στον Πέτρο Τατούλη έναντι του Παναγιώτη Νίκα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η δημοσκόπηση έχει ολοκληρωθεί πριν τέσσερις ημέρες.

Η συγκροτημένη περιοδεία Τατούλη στη Πελοπόννησο, ο “αέρας” της αυτοδιοικητικής επάρκειας που εκπέμπει σε συνδυασμό με ατυχείς χειρισμούς τουαπερχόμενου Δημάρχου Καλαμάτας και την “χλιαρή” του επικοινωνία φαίνεται ότι μεγάλωσαν κι’ άλλο την ψαλίδα το τελευταίο διάστημα. 

Να υπενθυμίσουμε πως μία ημέρα πριν από τη διενέργεια των εκλογών και μέχρι να κλείσουν οι κάλπες απαγορεύεται η δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων για την πρόθεση ψήφου των εκλογέων και η καθ’ οιονδήποτε τρόπο μετάδοση αποτελεσμάτων των δημοσκοπήσεων, καθώς και η καθ’ οιονδήποτε τρόπο μετάδοση και αναμετάδοσή τους από τα μέσα ενημέρωσης, με οποιονδήποτε τρόπο και αν διανέμονται ή εκπέμπουν.

Ροή Ειδήσεων