• Αναζήτηση

Επίθεση σε εκδήλωση με Σαμαρά-Αδωνι: Εσπασαν αυτοκίνητα -Σαμαράς: Αυτή είναι η Ελλάδα του Τσίπρα [εικόνες]

Επίθεση αγνώστων που προξένησαν ζημιές σε εκδήλωση υποψήφιου δημοτικού συμβούλου για το Δήμο Αθήνας με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Λεωφόρο Συγγρού, στην οποία κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αδωνις Γεωργιάδης, παραβρίσκονταν επίσης ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Βασίλης Κικίλιας, η Ολγα Κεφαλογιάννη, ο Νότης Μηταράκης καθώς και πολλά άλλα στελέχη της ΝΔ.

Από το «πουθενά» 20 άγνωστοι έκαναν «ντου», πέταξαν δυναμιτάκια και κροτίδες, ενώ έσπασαν τρία αυτοκίνητα και προξένησαν φθορές σε τζαμαρίες του κτιρίου.

Γεωργιάδης: Δεν μας αξίζει αυτή η Ελλάδα
«Οχι, δεν μας αξίζει αυτή η Ελλάδα», ήταν το σχόλιο του Αδωνι Γεωργιάδη για την επίθεση που έκαναν περίπου 20 άτομα, έξω από την εκδήλωση του υποψήφιου συμβούλου με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη.

«Ήμουν κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Αθηναίων κ. Μακρόπουλου Νίκου, όταν κτύπησε ο Ρουβίκωνας. Μέσα στο κτίριο 1.000 άτομα με τον Αντώνη Σαμαρά⁩ και πολλούς βουλευτές παρόντες. Όχι δεν μας αξίζει αυτή η Ελλάδα…», έγραψε στο Τwitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Από την πλευρά του ο Νότης Μηταράκης είδε το ΙΧ αυτοκίνητό του να το έχουν κάνει θρύψαλα οι κουκουλοφόροι. Δείτε την ανάρτησή του.

Κικίλιας για επίθεση: Καθοδηγούμενοι τραμπούκοι
Για καθοδηγούμενους τραμπούκους έκανε λόγο ο Βασίλης Κικίλιας, σε ανάρτησή του στο Twitter για την επίθεση.

«Πλέον μιλάμε για καθοδηγούμενους τραμπούκους. Πριν λίγο σε εκδήλωση που μιλούσα για την ασφάλεια, απέναντι από το Πάντειο, 20 κρανιοφόροι μας επιτέθηκαν και έσπαγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους. Και να σκεφτείτε ότι λίγο πιο κάτω είχε εκδήλωση η κ. Παπακωστα…», έγραψε ο τομεάρχης Δημόσιας Τάξης της ΝΔ.

Η εκδήλωση με θέμα «Πολιτισμός στην καθημερινότητα των Πολιτών: Ασφάλεια και ποιότητα ζωής στην Αθήνα» έγινε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, επί της Λ. Συγγρού 103. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Αθήνας (με τον Κώστα Μπακογιάννη) Νικόλαος Μακρόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Μακρόπουλος είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/epithesi-agnoston-se-ekdilosi-me-samara-kikilia

Ροή Ειδήσεων