• Αναζήτηση

Επίσκεψη στην 1η και 2η ΤΟΜΥ από τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας Βασίλη Τζαμουράνη

Επίσκεψη στην 1η και 2η ΤΟΜΥ (Τοπική Μονάδα Υγείας) Καλαμάτας που στεγάζονται στο Κέντρο Υγείας του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) στην οδό Πλάτωνος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Τζαμουράνης, μαζί με στελέχη του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος”.

Ο Β. Τζαμουράνης ενημερώθηκε για την λειτουργία των ΤΟΜΥ που εξακολουθούν να φιλοξενούνται στο πιο πάνω κτήριο, παρά το γεγονός -όπως παρατήρησε- ότι για την στέγαση των οποίων έχουν, εδώ και καιρό, διατεθεί από τον Δήμο Καλαμάτας χώροι στα δύο κέντρα της πόλης, προκειμένου να υπάρξει εξακτίνωση της παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας στους κατοίκους της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Ακολούθησε επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου στις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, στην οδό Φιλελλήνων, καθώς και σε καταστήματα της περιοχής.

Νωρίτερα το πρωί, εξ άλλου, ο Β. Τζαμουράνης παρευρέθηκε στη Μονή Βελανιδιάς, όπου σήμερα, του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Χριστοφόρου, εψάλη θεία λειτουργία με αφορμή την ονομαστική γιορτή του αρχιμανδρίτη Χριστοφόρου Νταμάτη, αρχιερατικού επίτροπου Καλαμάτας και υπεύθυνου της Διαχειριστικής Επιτροπής της Μονής.

Στο μεταξύ, ο υποψήφιος δήμαρχος είχε χθες Τετάρτη συνάντηση με την πρόεδρο της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας Λέτα Πετρουλάκη ενώ σήμερα συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης του Μεσσηνιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου.

Οι δύο αυτές συναντήσεις με εκπροσώπους της ερασιτεχνικής πολιτιστικής δημιουργίας στην Καλαμάτας -οι οποίες θα συνεχιστούν με στελέχη και άλλων ερασιτεχνικών πολιτιστικών σχημάτων της μεσσηνιακής πρωτεύουσας- γίνονται στο πλαίσιο των επαφών που ο “Πρότυπος Δήμος” επιδιώκει, προκειμένου να αναλυθούν ζητήματα στην επίλυση των οποίων θα πρέπει να συνδράμει ο Δήμος Καλαμάτας, με διάφορους τρόπους. Στόχος είναι να ενισχυθεί η ερασιτεχνική πολιτιστική δημιουργία στην περιοχή μας, την οποία τα υφιστάμενα σχήματα υπηρετούν με εποικοδομητικό τρόπο και χωρίς να επιβαρύνουν τον δημοτικό προϋπολογισμό.

Αύριο Παρασκευή, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Β. Τζαμουράνης θα επισκεφθεί, το πρωί καταστήματα της πόλης και το απόγευμα τις περιοχές Αγιου Σίδερη και Αγίας Παρασκευής.

Ροή Ειδήσεων