• Αναζήτηση

Η κατασκήνωση Αγίας Μαρίνας θα λειτουργήσει και το 2019

Με Απόφαση που υπέγραψε η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, ανατίθεται στο Δήμο Καλαμάτας η λειτουργία της κατασκήνωσης Αγίας Μαρίνας για το έτος 2019. Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα επιχορηγήσει το Δήμο Καλαμάτας για τη λειτουργία της κατασκήνωσης. Σε σύνολο 31 κατασκηνώσεων ανά τη χώρα, η κατασκήνωση Αγίας Μαρίνας είναι μία από τις 15 που θα λειτουργήσουν, με πρωτοβουλία και υποστήριξη από το Δήμο Καλαμάτας, καθώς οι υπόλοιπες 16 τελούν σε αναστολή λειτουργίας.

Η κατασκήνωση θα υποδεχθεί και φέτος παιδιά από όλη τη Μεσσηνία. Κατασκηνωτικές περίοδοι θα υπάρξουν και για τα Άτομα με Αναπηρία και για άτομα της τρίτης ηλικίας. Οι εγγραφές παιδιών και ηλικιωμένων θα γίνουν μέσω του Δήμου μέχρι 14 Ιουνίου 2019 και για την έναρξη της σχετικής περιόδου θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση. Για τα Άτομα με Αναπηρία, αιτήσεις θα υποβληθούν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες, τηλ. 210 5236501.
Σημειώνεται ότι ο Δήμος Καλαμάτας θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών του χειμώνα, εργασίες συντήρησης των υποδομών της κατασκήνωσης και θα μεριμνήσει για τη στελέχωσή της με προσωπικό και για την αντικατάσταση υλικών που έχουν φθαρεί.

Πηγή: Δήμος Καλαμάτας

Ροή Ειδήσεων