• Αναζήτηση

Τη δημοτική αστυνομία Καλαματας “έστειλε” ο Π.Νίκας στην Alte Peloponnese

Σύγχιση προκλήθηκε λίγα λεπτά πρίν τις 2 το μεσημέρι στο χώρο διεξαγωγής της 1ης Παμπελοποννησιακής  Έκθεσης Τουρισμού Ειδικού Ενδιαφέροντος Alte Peloponnese, λίγες ώρες πρίν την επίσημη έναρξή της.

Ειδικότερα, ύστερα απο εντολή του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα η δημοτική αστυνομία ανέλαβε «δράση» ζητώντας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου τη μη διεξαγωγή της έκθεσης στο συγκεκριμένο χώρο (μπροστά από το διοικητήριο Μεσσηνίας) καθώς σύμφωνα με τη νυν δημοτική αρχή στήθηκαν παράνομα τα περίπτερα στο σημείο αυτο.

Αξίζει να σημειωθεί, οτι ο δήμος Καλαμάτας δεν παραχώρησε ούτε την Κεντρική πλατεία αλλά ούτε και το χώρο του λιμανιού για την πραγματοποίηση της έκθεσης  παρά το αίτημα που είχε γίνει από τοπικούς φορείς.

Περίπου στις 14:00 έφτασε στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης. Να σημειωθεί ότι η έκθεση γίνεται στον περιβάλλοντα χώρο του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας. Ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε από την αντιπεριφερειάρχη κα Αντωνία Μπούζα για την παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας και εκείνος κατευθύνθηκε προς την έκθεση για να τους συναντήσει.

Οι τρεις άνδρες κατευθύνθηκαν προς τον κ. Τατούλη και όταν αυτός τους ζήτησε να του εξηγήσουν τι θέλουν αυτοί άλλαξαν το προηγούμενο σενάριο και του είπαν ότι απλά υπήρχαν παράπονα για παραβίαση του ποδηλατόδρομου που περνά έξωθεν της έκθεσης.

Φυσικά όλοι όσοι άκουσαν το συμβάν γελούσαν και μονολογούσαν “πως είναι δυνατόν να έχει συμβεί κάι τέτοιο”.

Κανένας δεν έχει καταλάβει στην Καλαμάτα γιατί ο δήμαρχος και υποψήφιος περιφερειάρχης στέκεται απέναντι στους φορείς της πόλης που συμμετέχουν στην έκθεση και “κουβαλούν” κόσμο στην Καλαμάτα.

Ροή Ειδήσεων