• Αναζήτηση

Δέχτηκε την πρόσκληση Τατούλη για debate ο Νίκας

Θετικά απάντησε στην πρόκληση του νυν και εκ νέου υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, ο απερχόμενος δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, για τη διεξαγωγή τηλεοπτικού debate.

«Ναι» στην πρόσκληση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πετρου Τατούλη, για τη διεξαγωγή debate, απάντησε ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Παναγιώτης Νίκας.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Καλαμάτας κατά τη διάρκεια χθεσινής του συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «Super», απάντησε με τη φράση «απολύτως ναι» όταν του τέθηκε το ερώτημα για το αν θα αποδεχθεί την πρόσκληση του κ. Τατούλη σε τηλεοπτική αντιπαράθεση.

Άμεση απάντηση Τατούλη

Άμεση ήταν η αντίδραση της πλευράς Τατούλη, η οποία μετά τη δημόσια αποδοχή της πρότασης για διεξαγωγή debate, από την πλευρά του Π. Νίκα, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Στην πρόσφατη διακαναλική συνέντευξή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης απηύθυνε πρόσκληση σε debate τους υπόλοιπους υποψήφιους Περιφερειάρχες:

Καλώ τους υποψήφιους Περιφερειάρχες σε ένα debate ελεύθερης κουβέντας μεταξύ μας, με την παρουσία των δημοσιογράφων που αυτοί θα επιλέξουν, με ότι κιτάπια θέλουν να έχουν στα χέρια τους, με όσους συμβούλους.

Μετά την αποδοχή της πρόσκλησης από τον απερχόμενο Δήμαρχο Καλαμάτας, τον καλούμε να ορίσει το που, πότε και με ποιους».

Σημειώνεται ότι ακόμα στην πρόσκληση – πρόκληση Τατούλη δεν έχει απαντήσει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Δέδες.

Ροή Ειδήσεων