• Αναζήτηση

Ξεκαρδιστικό: Φιλιππίδης και Χαϊκάλης τρολάρουν τον Πέτρο Γαϊτάνο για τα Jumbo (video)

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης «ξαναχτύπησαν» στο Instagram με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, βάζοντας στον στόχαστρο τον Πέτρο Γαϊτάνο.

Συγκεκριμένα, μετά το επικό σκετσάκι των Ράδιο Αρβύλα, οι δύο αγαπητοί ηθοποιοί αποφάσισαν να σατιρίσουν με τον δικό τους τρόπο την πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo και τον Πέτρο Γαϊτάνο.

Οπως φαίνεται στο βίντεο, ο Παύλος Χαϊκάλης κάνει τον Πέτρο Γαϊτάνο, ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης υποδύεται τον μάνατζερ του που μιλάει στο τηλέφωνο με τα Jumbo.

Το σκετσάκι προκαλεί πολύ γέλιο, καθώς ο Παύλος Χαϊκάλης δεν υποδύεται μόνο τον Πέτρο Γαϊτανο αλλά και τους διάφορους ρόλους που κάνει ο τραγουδιστής στην διαφήμιση.

Οι δυο ηθοποιοί χρησιμοποίησαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τη γνωστή διαφήμιση με τον Πέτρο Γαϊτάνο με σκοπό να προωθήσουν την παράστασή τους «Ψέμα στο Ψέμα» που ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη.

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο ηθοποιοί «γυρίζουν» ένα χιουμοριστικό βίντεο, καθώς την τελευταία φορά στο στόχαστρό τους είχε μπει ο Χαράλαμπος από το MasterChef κια το «εν κουλί».

Ροή Ειδήσεων