• Αναζήτηση

Κατέκτησε 21 μετάλλια στο Πανελλήνιο ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. Καράτε

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων ζωνών Shito Ryu Καράτε στο Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας ¨Τάσος Καμπούρης¨ στη Χαλκίδα.

 Η εν λόγω διοργάνωση πραγματοποιήθηκε  υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ), με τις συμμετοχές  αθλητών και αθλητριών να ξεπερνούν τις 800, από 45 και πλέον συλλόγους ανά την Ελλάδα.

Ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. Καράτε είχε δυναμική παρουσία  στους αγώνες με τη συμμετοχή 12    αθλητών και αθλητριών, που κατάφεραν να ανέβουν 21 φορές στο βάθρο των νικητών και κατόρθωσαν να κατακτήσουν 8 χρυσά, 7 ασημένια και 6 χάλκινα μετάλλια. Τα αποτελέσματα αναδεικνύουν για μια ακόμη φορά τη μεθοδική και άριστα οργανωμένη λειτουργία του Παμμεσσηνιακού σε όλα τα επίπεδα. Γεγονός βέβαια που πραγματοποιείται  από τον εν λόγω σύλλογο τα τελευταία 42 χρόνια. 

Οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο και εντυπωσίασαν με την υψηλή τους τεχνική κατάρτιση στα ΚΑΤΑ( Τεχνικό μέρος) και στο ΚΟΥΜΙΤΕ ( Αγωνιστικό μέρος) είναι οι ακόλουθοι:

 Το Χρυσό μετάλλιο κατέλαβαν οι κάτωθι αθλητές: Νίκος Αδαμόπουλος (ΚΟΥΜΙΤΕ), Αναστάσιος Χασανάκος (ΚΟΥΜΙΤΕ), Γιώργος Χριστόπουλος (ΚΑΤΑ), Συμεών Σταθόπουλος (ΚΑΤΑ), Ιωάννης Μπακάκης (ΚΑΤΑ), Δημήτριος Σμυρνιός (ΚΑΤΑ), Ηλίας Ηλιόπουλος (ΚΑΤΑ)  και Νικήτας Δημόπουλος (ΚΑΤΑ).

Το Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές:  Διονυσία Νικολοπούλου(2) (ΚΑΤΑ) & (ΚΟΥΜΙΤΕ),  Παναγιώτης Βασιλείου (ΚΑΤΑ), Μανώλης Προϊμάκης (ΚΑΤΑ), Δημήτριος Σμυρνιός (ΚΟΥΜΙΤΕ), Ιωάννης Μπακάκης (ΚΟΥΜΙΤΕ) και Γιώργος Χριστόπουλος (ΚΟΥΜΙΤΕ).

Το Χάλκινο μετάλλιο κέρδισαν οι αθλητές:  Κωνσταντίνος Σταθόπουλος (2) (ΚΑΤΑ) & (ΚΟΥΜΙΤΕ), Παναγιώτης Βασιλείου (ΚΟΥΜΙΤΕ), Νίκος Αδαμόπουλος (ΚΑΤΑ),Συμεών Σταθόπουλος (ΚΟΥΜΙΤΕ) και Μανώλης Προϊμάκης (ΚΟΥΜΙΤΕ).

   Ο πρόεδρος  του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου κ. Αντώνης Γιουρτούμας δήλωσε τα ακόλουθα: «Θέλω να συγχαρώ όλους όσους συνέβαλαν για να έρθουν επιτυχίες  μια ακόμα φορά  στο σύλλογο μας. Θέλω να συγχαρώ την προπονητική μας ομάδα προεξέχοντος του πρωτομάστορα του συλλόγου μας κ.Ευθύμιο Μπούρα που αγόγγυστα προσφέρει τις υπηρεσίες του όλα αυτά τα χρόνια και του νέου αίματος που έρχεται με τον Χρυσό Βαλκανιονίκη μας Ιωάννη Μπούρα και τον Πρωταθλητή Ελλάδος Ευάγγελο Μπούρα. Επίσης θέλω να απονείμω τα εύσημα σε όλους τους αθλητές που αγωνίσθηκαν αλλά και στους γονείς αυτών των παιδιών που είναι άξιοι συμπαραστάτες στις προσπάθειες μας».

 Ο πρόεδρος της διαιτησίας για την Νότια Ελλάδα και  επίσημος εξεταστής Νταν  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε κ.Ευθύμιος Μπούρας δήλωσε τα εξής: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα των παιδιών. Σίγουρα φάνηκε για μια ακόμη φορά η σωστή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται από όλους στο σύλλογο μας. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που εργάζονται με γνώση και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν και αποζητούν πάντα το καλύτερο. Εύχομαι να συνεχίσουν οι αθλητές μας με τον ίδιο ζήλο και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει». 

Ροή Ειδήσεων