• Αναζήτηση

Τρόμος στα Εξάρχεια: Αντιεξουσιαστές μαχαίρωσαν και αφόπλισαν Λιμενικούς

Μια απίστευτη υπόθεση εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα ΕξάρχειαΑντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε 7 Λιμενικούς και έναν Εισαγγελέα που είχαν μεταβεί για κατ’ οίκον έρευνα στην περιοχή.

Ολα ξεκίνησαν όταν η ασφάλεια λιμενικού είχε συλλάβει στον Πειραιά έναν Ιρακινό, για κατοχή ναρκωτικών. Οταν ρωτήθηκε κατά την διάρκεια της ανάκρισης από πού προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά, εκείνος υπέδειξε το συγκεκριμένο οίκημα στην συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσσού, στα Εξάρχεια.

Ετσι, κλιμάκιο του Λιμεναρχείου Πειραιά από 7 άτομα με την συνδρομή Εισαγγελέα μετέβησαν στην περιοχή για κατ’ οίκον έρευνα, όπου ανακάλυψαν 1,5 κιλό χασίς και ένα πιστόλι, ενω συνέλαβαν και δύο γυναίκες.

Πλην όμως, το εν λόγω κτίριο τελούσε… υπό κατάληψη.

Αμέσως ειδοποιήθηκε «η πλατεία» και στο σημείο έσπευσαν περίπου 40 άτομα που επιτέθηκαν στο κλιμάκιο ελέγχου.

Οι επιτιθέμενοι ακινητοποίησαν τους Λιμενικούς και με μαχαίρι τραυμάτισαν τον έναν στο μηρό, Αφόπλισαν τον ίδιο και έναν ακόμη άνδρα του Λιμενικού, από τους οποίους απέσπασαν τα ιδιωτικά τους όπλα, και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.

Οι δυο τραυματίες μετέβησαν με δικό τους όχημα στο ναυτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ οι υπόλοιποι έφυγαν με την μία από τις γυναίκες που είχαν συλλάβει .

Για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών γίνεται έρευνα από την αστυνομία.

Πηγή: Τρόμος στα Εξάρχεια: Αντιεξουσιαστές μαχαίρωσαν και αφόπλισαν Λιμενικούς | iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων