• Αναζήτηση

Β. Ιρλανδία: Τραγωδία με τρεις νεκρούς εφήβους -Πιθανότατα ποδοπατήθηκαν

Τρεις νέοι έχασαν τη ζωή τους χθες βράδυ σε ένα περιστατικό που σημειώθηκε στη διάρκεια εκδήλωσης για τη γιορτή του Αγίου Πατρικίου (St Patrick’s Day) σε ένα ξενοδοχείο στο Κούκσταουν, στη Βόρεια Ιρλανδία, ανέφερε η αστυνομία η οποία κλήθηκε στο σημείο εν μέσω πληροφοριών για συνωστισμό έξω από μια ντισκοτέκ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τρεις έφηβοι -ένα 17χρονο κορίτσι, ένα 17χρονο και ένα 16χρονο αγόρι- πέθαναν, ενώ ένα 16χρονο κορίτσι παραμένει σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, ανέφερε σε μια ανακοίνωση η Υπηρεσία Αστυνομίας της Βόρειας Ιρλανδίας (PSNI).

Άλλοι δύο έφηβοι έλαβαν ιατρική φροντίδα για τραυματισμούς τους οποίους υπέστησαν στη διάρκεια του περιστατικού που σημειώθηκε στην πόλη αυτή, η οποία βρίσκεται 75 χλμ. δυτικά του Μπέλφαστ, λίγο πριν από τις 23:30 ώρα Ελλάδας.

Τρεις νέοι έχασαν τη ζωή τους χθες βράδυ σε ένα περιστατικό που σημειώθηκε στη διάρκεια εκδήλωσης για τη γιορτή του Αγίου ΠατρικίουΤρεις νέοι έχασαν τη ζωή τους χθες βράδυ σε ένα περιστατικό που σημειώθηκε στη διάρκεια εκδήλωσης για τη γιορτή του Αγίου Πατρικίου

«Ενώ η ακριβής αιτία του περιστατικού παραμένει άγνωστη, υπάρχουν πληροφορίες για συνωστισμό στο σημείο και οι πρώτες έρευνες δείχνουν πως μια μεγάλη ομάδα νεαρών περίμενε για να εισέλθει σε μια ντισκοτέκ», δήλωσε ο βοηθός διευθυντής της PSNI Μαρκ Χάμιλτον.

«Έχουμε επίσης πληροφορίες για κάποιες συμπλοκές αφού είχε ξεκινήσει το συμβάν και τουλάχιστον ένα άτομο ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση», πρόσθεσε.

Πηγή: Β. Ιρλανδία: Τραγωδία με τρεις νεκρούς εφήβους -Πιθανότατα ποδοπατήθηκαν | iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων