• Αναζήτηση

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Α. Γεωργιάδης στη Λακωνία (video)

Στα πλαίσια της κομματικής κινητοποίησης ενόψει ευρωεκλογών στελέχη της Ν.Δ. περιοδεύουν ανά την Ελλάδα. Ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης κατέφθασε στη Σπάρτη την Παρασκευή 15/3 για συνέντευξη τύπου και στη συνέχεια για πολιτική ομιλία σε κομματική συγκέντρωση στη Σκάλα.

Ο ένα εκ των δύο αντιπροέδρων είχε την ευκαιρία να ταυτίσει

θέματα κομματικής συνέπειας συνεγείροντας το κομματικό ακροατήριο τόσο για τις ευρωεκλογές όσο και για τις περιφερειακές εκλογές.

Ήταν σαφής και κατηγορηματικός ότι οι ευρωεκλογές είναι η πρώτη μάχη στην κάλπη έναντι του Σύριζα και ότι οι περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο έχουν στο επίκεντρο τον υποψήφιο της ΝΔ που είναι ο Παναγιώτης Νίκας. Πιο χαλαρός ήταν σχετικά με τις εκλογές στον Α΄ βαθμό Αυτοδιοίκησης όπου εκεί μίλησε για επιθυμία του κόμματος να συνεργαστούν τα στελέχη ώστε, ει δυνατόν να υπάρχει μια υποψηφιότητα από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας σε κάθε Δήμο. Λίγο φαίνεται ότι ανησυχεί  τη ΝΔ αν τον Δήμο Σπάρτης διεκδικεί με αξιώσεις ένας συνδυασμός με την στήριξη ταυτόχρονα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στελεχών της Ν.Δ..

Σε ότι αφορά στον τομέα της Υγείας ο κ. Γεωργιάδης απαντώντας σε ερώτηση του notospress.gr ήταν ξεκάθαρος ότι η δημιουργία ενός νέου Νοσοκομείου για τη Σπάρτη είναι σπατάλη πόρων που προέρχονται από κομμένες συντάξεις και μισθούς των πολιτών, συνεπώς προσφερότερη λύση είναι η συμπληρωματική ενίσχυση του υπάρχοντος Νοσοκομείου εκτός αν υπάρξει δωρεά από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Στη συνέντευξη του αντιπροέδρου της Ν.Δ. έδωσαν το παρόν οι: Θανάσης Δαβάκης, Φεβρωνία Πατριανάκου, Νεοκλής Κρητικός, Γιάννης Κουλιζάκος, Γρηγόρης Αποστολάκος, Σταύρος Αργειτάκος και υποψήφιοι του συνδυασμού του Π. Νίκα.

 

Ροή Ειδήσεων