• Αναζήτηση

Η ΔημΤΟ ΝΔ καταδικάζει τα όσα συνέβησαν στο συνέδριο της ΓΣΕΕ

Ανακοίνωση για τα όσα απερίγραπτα συνέβησαν στο συνέδριο (που δεν έγινε ποτέ) της ΓΣΕΕ εξέδωσε η τοπική οργάνωση της ΝΔ.

«Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Καλαμάτας καταδικάζει τα φαινόμενα βίας από το ΠΑΜΕ, που με τις απαράδεκτες πρακτικές του δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ στην πόλη μας. 

Οι πολίτες της Καλαμάτας έχουν αποδείξει ότι σέβονται τις δημοκρατικές διαδικασίες και είναι απέναντι σε κάθε μορφή βίας που δεν έχει θέση στην πολιτική και συνδικαλιστική ζωή της χώρας.
Για τον τόπο μας η διεξαγωγή ενός Συνεδρίου και μάλιστα της Ανώτατης Συνδικαλιστικής Οργάνωσης του ιδιωτικού τομέα είναι τιμή αφού ο κόσμος της μισθωτής εργασίας δίνει και εδώ τη μάχη του για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων του.
Σε μία εποχή οικονομικής ύφεσης που οι πολίτες της Καλαμάτας περίμεναν να πάρουν “ανάσα” από την επίσκεψη των εκατοντάδων συνέδρων της ΓΣΕΕ, τα καταστήματα έμειναν άδεια αφού οι σύνεδροι εγκλωβίστηκαν στο συνεδριακό κέντρο από στελέχη του ΠΑΜΕ.
Οσοι προχωρούν σε τέτοιες πρακτικές είναι υπόλογοι στον κόσμο της μισθωτής εργασίας και στην παρούσα φάση πρέπει να απολογηθούν και στους πολίτες της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.
Η πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΚΑΛΑΜΆΤΑΣ
ΑΝΤΖΕΛΑ ΣΚΛΗΚΑ »

Ροή Ειδήσεων