• Αναζήτηση

Αντ. Μπούζα: “Ευτυχώς οι πολίτες, έχουν κρίση κ.Γόντικα”

Απόλυτα υποτιμητική του Περιφερειακού θεσμού, είναι η κατάθεση απόψεων που προσβάλουν, τόσο τον ίδιο τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ.Γόντικα , όσο και ότι εκπροσωπεί.

Με ύφος, δηλωτικό της απόλυτης σύγχυσής του, δηλαδή ενός ανθρώπου, αρνητή της αστικής δημοκρατίας και κάθε δημοκρατικής λογικής και πρακτικής και συγχρόνως ενός ανθρώπου, ο οποίος τις φαντασίες του τις κάνει δήθεν πραγματικά γεγονότα, εξέδωσε ανακοίνωση μιλώντας για εκφυλισμό, υποτιμώντας ανθρώπους, υποτιμώντας ιδέες και αξίες.

Ντρέπομαι ακόμη και να μεταφέρω το λίβελο και τα κατάπτυστα λόγια που δυστυχώς γι ΄αυτόν εκστόμισε εναντίον έντιμων ανθρώπων, που δεν συνηθίζουν να μισθοδοτούνται από κόμματα για να επιτελέσουν το έργο που τους ανέθεσαν οι πολίτες.

Οι εραστές της απολυταρχίας και της αυταρχικότητας, δεν δικαιούνται να προσβάλλουν συνεχώς , ανενόχλητοι και με μυθεύματα να παραπληροφορούν και να αναστατώνουν αναίτια με ψεύδη την κοινωνία, εμφανίζοντας το άσπρο ως μαύρο.

Στο προκείμενο, μετά την οργανωμένη πρωτοφανή για ένα δημοκρατικό θεσμό όπως είναι η περιφέρεια Πελοποννήσου, παρασκηνιακή συνεννόηση ανόμοιων πολιτικά δυνάμεων, που προσπαθούσαν να ματαιώσουν κάθε δράση, πρωτοβουλία και υλοποίηση έργου της Περιφερειακής Αρχής Πελοποννήσου, η δημοκρατία νίκησε.

Νικήθηκε το παρασκήνιο και η Πελοπόννησος, πέτυχε μία σπουδαία νίκη, απέναντι στα λογής συμφέροντα που τόσα χρόνια δεν επιτρέπουν να κινηθεί απολύτως τίποτα στην κατεύθυνση κυρίως της οριστικής λύσης των απορριμμάτων και της επιλογής της αειφορίας, της υγείας , της ανάπτυξης και της προκοπής.

Όσο και να ενοχλεί , η Πελοπόννησος αλλάζει σελίδα και προχωράει μπροστά με όρους 21ου αιώνα. Αφήνουμε στην κρίση των πολιτών όσους ψεύδονται, βρίζουν, παραπληροφορούν και υποτιμούν την κοινωνία.

Καλαμάτα 14 Μαρτίου 2019

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

και ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ροή Ειδήσεων