• Αναζήτηση

Σεμινάριο για τη διαχείρηση των ξενοδοχειακών μονάδων από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Η ΕτΑΠ Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας και το Σύλλογο Τουριστικών Καταλυμάτων «Μαγική Μεσσηνία» στα πλαίσια της δια βίου μάθησης και της ενδυνάμωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας διοργανώνει 8ωροαυτοχρηματοδοτούμενο Επιμορφωτικό Σεμινάριο με τίτλο:

«Ο προϋπολογισμός του ξενοδοχείου – Επιχειρησιακά θέματα μιας ξενοδοχειακής μονάδας»

την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 και την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 και ώρες 17:00 – 21:00 στις εγκαταστάσεις της ΕτΑΠ (οδό Ηροδότου 6 & Κανάρηστην Καλαμάτα.

Το Σεμινάριο αφορά στελέχη, προϊσταμένους και ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων και ξενοδοχειακών μονάδων ανεξαρτήτου μεγέθους και είναι ένα πρακτικό εργαλείο για την αποτελεσματική διαχείριση, διοίκηση και υποστήριξη μιας τουριστικής επιχείρησης.

Εισηγητής θα είναι ο Δρ. Καμπούρης Δημήτριος, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος και CEO Συμβουλευτικής Εταιρείας με έδρα την Αθήνα που παρέχει χρηματοοικονομική υποστήριξη, προγραμματισμό και έλεγχο.

Το κόστος του Σεμιναρίου έχει καθοριστεί στα 70€/άτομο και διαμορφώνεται σε 55€/άτομο αν πρόκειται για περισσότερες από μια συμμετοχές από την ίδια επιχείρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΕτΑΠ τηλ. 27210 24174, email: kek@etappeloponnisos.gr και στο ΕπιμελητήριοΜεσσηνίας τηλ. 27210 62212 και email: info@mcci.gr

Ροή Ειδήσεων