• Αναζήτηση

Αργυράκης: «Νίκας & Δέδες εκμεταλλεύονται την κομματική εξουσία»

*του Γιάννη Χ. Αργυράκη, Τοπογράφου-Μηχανικού, πρώην Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας

«Δύο υποψήφιοι φαίνεται ότι θα προσπαθήσουν -ανεπιτυχώς κατά την γνώμη μου- να αμφισβητήσουν και να αφαιρέσουν από τον Πέτρο Τατούλη, την ιδιότητα του νυν Περιφερειάρχη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ο Παναγιώτης Νίκας υποστηριζόμενος από την ΝΔ και ο Γιώργος Δέδες από τον ΣΥΡΙΖΑ…

Και οι δύο έχουν ένα κοινό σημείο.

Χρησιμοποιούν την δύναμη της κυβερνητικής κομματικής εξουσίας, για να επηρεάσουν και να επιβληθούν στο εκλογικό σώμα.

Ο μεν Δέδες εκμεταλλεύεται την θέση του ως Γ.Γ. στο ΥΠΟΜΕΔΙ, γυρνώντας τους Δήμους της Περιφέρειας, μοιράζοντας υποσχέσεις για άμεσα έργα, μελέτες και λεφτά, ο δε Νίκας χρησιμοποιεί τον αέρα, τις πιέσεις, τις απειλές και τις διαγραφές της ΝΔ σε όσα στελέχη της δεν υπακούουν στην υποψηφιότητά του, εκμεταλλευόμενη την διαφαινόμενη κυβερνητική της προοπτική, από την δημοσκοπική πρωτιά της.

Μια λογική και πρακτική σαφώς αναχρονιστική και παλαιοκομματική, που έχει ξεπεραστεί πλέον στην συνείδηση του κόσμου, μιας και η προοπτική ανάπτυξης μιας περιοχής και ιδιαίτερα μιας Περιφέρειας, δεν εξαρτάται από την παρουσία κάποιων τωρινών ή μελλοντικών φιλοκυβερνητικών παραγόντων στα ηνία της.

Είναι κοινός τόπος πια, ότι η ανάπτυξη μιας περιοχής, τοπικής, περιφερειακής ή εθνικής, έρχεται μέσα από ηγεσίες και παρατάξεις, που έχουν δείξει ότι έχουν το όραμα, τη θέληση, τη γνώση και τη δύναμη να τα καταφέρνουν.

Και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η παράταξη της ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και ο Περιφερειάρχης ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ, έχουν δείξει με το έργο τους από το 2011, ότι μπορούν, ξέρουν και θέλουν να διαχειρίζονται τις περιφερειακές μας υποθέσεις αποτελεσματικά.

Για αυτό και στις εκλογές του Μαΐου, ο Πελοποννησιακός λαός θα ανανεώσει την θητεία τους για τρίτη φορά.

Προσωπικά συνεχίζω να αγωνίζομαι με την ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ και τον Π. Τατούλη μαζί, από το 2010 για μια ισχυρή Μεσσηνία σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη Πελοπόννησο.»

 

Ροή Ειδήσεων