• Αναζήτηση

Το «Xpress it GR» έρχεται την Κυριακή στην Καλαμάτα

Το event που φιλοδοξεί να καινοτομήσει στην ανθρώπινη σύνδεση και επικοινωνία εμπλουτίζοντας τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας έρχεται στην Καλαμάτα!

Ο σκοπός του είναι να δημιουργήσει ένα περιβάλλον στο οποίο οι άνθρωποι θα μπορούν να εκφράσουν την αλήθεια τους, να κοινωνικοποιηθούν και να συνδεθούν σε ένα βαθύτερο επίπεδο με τους συναθρώπους τους.

Το “Xpress it GR” είναι:
– Mια διοργάνωση που ξεκίνησε στη Νορβηγία και τώρα παίρνει διαβατήριο Ελληνικό και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.
– Eνα event ανοιχτό για όλους που θέλουν να ακούσουν & να συζητήσουν ιδέες με ανοιχτό μυαλό και κατανόηση.
– Κατάλληλο γι’ αυτούς που μπορούν να αφήσουν μάσκες και προκαταλήψεις στη ντουλάπα
– Και γι’ αυτούς που επιθυμούν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι σε μία διοργάνωση διαφορετική από τις άλλες.

Το concept είναι εύκολο αλλά εμπεριέχει ένα βαθμό δυσκολίας.

Ποιος είναι αυτός;

Οι ομιλητές και το κοινό μπορούν να μιλήσουν για οτιδήποτε θέλουν μεταξύ τους χωρίς να αναφέρουν επάγγελμα, τόπο καταγωγής, θρησκευτικές ή πολιτικές πεποιθήσεις κτλ. Επομένως θα πρέπει να μπορείτε να περιγράψετε ποιοι είστε με απλότητα, δημιουργικότητα και ενθουσιασμό.

Το Xpress it GR εστιάζει στο να συνδέσει διαφορετικούς ανθρώπους, χωρίς να τους βάζει ταμπέλες και κουτάκια, καθώς όλοι αξίζουν το δικαίωμα της δημόσιας ομιλίας -αν και εφόσον το επιθυμούν- ανεξάρτητα ποιο είναι το background τους.

Το event αποτελείται από ομιλίες με θέμα τον Άνθρωπο και την εξέλιξη του. Σημαντικός παράγοντας ” Το Κοινό ” και η ενεργή συμμετοχή του μετά απο κάθε ομιλία όπου ελεύθερα μπορεί να εκφράσει την άποψη του, προβληματισμό του ή ακόμα και διαφωνία του σε αυτά τα οποία άκουσε. Φυσικά, μπορείτε να συμμετέχετε στην συζήτηση μόνο αν το επιθυμείτε. Κανείς δεν σας αναγκάζει να εκφέρετε γνώμη.

Στην Καλαμάτα λοιπόν την Κυριακή 3 Μαρτίου, στις 18:00, στον πολυχώρο Phaos.

Είσοδος Ελεύθερη

Ροή Ειδήσεων