• Αναζήτηση

Φρίκη στο Μεξικό: Οι απαγωγείς πέταξαν το κομμένο της κεφάλι με το σημείωμα «ο άνδρας μου δεν πλήρωσε τα λύτρα»

Σοκ προκαλεί στο Μεξικό η υπόθεση της απαγωγής της γυναίκας ενός επιχειρηματία, το κεφάλι της οποίας βρέθηκε σ’ εναν κάδο απορριμμάτων μ’ ένα σημείωμα που έριχνε την ευθύνη στον άνδρα της, επειδή αρνήθηκε να πληρώσει τα λύτρα!

Η σορός της Σουζάνα Καρέρα βρέθηκε σε δρόμο της πόλης Κοατσακοάλκος. Την είχαν απαγάγει άγνωστοι πριν από μία εβδομάδα έξω από σπίτι φιλικής οικογένειας, όπου είχε πάει να πάρει ένα απ’ τα παιδιά της.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ-καρέ τη σκηνή, όταν οι απαγωγείς την πλησίασαν μ’ ένα αυτοκίνητο, την άρπαξαν και την έσυραν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.(Βίντεο: YouTube/Excélsior TV)
Ο άνδρας της είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας προϊόντων αλουμινίου Pexaluminio και παραμένει άγνωστο πώς τον προσέγγισαν οι απαγωγείς, που του ζήτησαν σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ λύτρα 4 εκ. πέσος (183.000 ευρώ) για να την αφήσουν ελεύθερη, ούτε και για ποιον λόγο εκείνος αρνήθηκε. Το σημείωμα στο κομμένο κεφάλι του θύματος ανέφερε: «Αυτό μου συνέβη επειδή ο άνδρας μου χρονοτριβούσε και δεν πλήρωνε τα λύτρα».

Ο επιχειρηματίας επιβεβαίωσε μέσω του Facebook τον τραγικό θάνατο της γυναίκας του και ευχαρίστησε όσους του συμπαραστάθηκαν όλη την προηγούμενη εβδομάδα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις. Μόνον το 2018 καταγράφηκαν 49 απαγωγές στην ίδια μεξικανική πόλη και 160 φόνοι.

Πηγή: Φρίκη στο Μεξικό: Οι απαγωγείς πέταξαν το κομμένο της κεφάλι με το σημείωμα «ο άνδρας μου δεν πλήρωσε τα λύτρα» | iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων