• Αναζήτηση

Μ. Γερονικολός: Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε τον Ταΰγετο στην τύχη του

Επίσκεψη σε περιοχές του Ταϋγέτου πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής, Μενέλαος Γερονικολός. Ο κ. Γερονικολός επισκέφθηκε τα χωριά της περιοχής και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, για τα προβλήματα που προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία.

Αμέσως μετά την επίσκεψή του στον Ταΰγετο ο κ. Γερονικολός έκανε την πιο κάτω δήλωση:

«Χθες, Κυριακή, επισκεφθήκαμε περιοχές του Ταϋγέτου, οι οποίες επλήγησαν από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών.

Διαπιστώσαμε ότι σε πολλά σημεία οι δρόμοι της περιοχής έχουν υποστεί έως και ολική καθίζηση με αποτέλεσμα η μετακίνηση από και προς τα χωριά του ορεινού όγκου να καθίσταται έως και ανέφικτη!

Παράλληλα, διαπιστώσαμε την κραυγαλέα απουσία της οργανωμένης πολιτείας, από την καθημερινότητα των κατοίκων, καθώς η περιοχή υπολείπεται συνολικά σε σημαντικές και αναγκαίες υποδομές.

Πλέον, είναι σαφές ότι δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Ταϋγετο στην τύχη του. Δεν έχουμε την πολυτέλεια και ως χώρα και ως Μεσσηνία να αφήνουμε ανεκμετάλλευτες τις αναπτυξιακές προοπτικές τέτοιων περιοχών.

Με όραμα, νέες ιδέες, ολιστικό σχεδιασμό και δουλειά μπορούμε να μετατρέψουμε τον Ταΰγετο, τα χωριά του και τους ανθρώπους του σε πρωταγωνιστές της ανάπτυξης της οικονομίας της Μεσσηνίας».

Ροή Ειδήσεων