• Αναζήτηση

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που ο «δράκος των Χανίων» επιτίθεται σε κοπέλα κάτω από το σπίτι της (video)

Κόβει την ανάσα το βίντεο του κλειστού κυκλώματος που κατέγραψε την άγρια επίθεση που δέχτηκε κάτω από το σπίτι της κοπέλα από τον «δράκο των Χανίων», όταν γυρνούσε τα μεσάνυχτα της 26ης Δεκεμβρίου.

Οπως φαίνεται στο βίντεο του flashnews.gr ο «δράκος των Χανίων» φορώντας κουκούλα βουτάει από τον λαιμό την κοπέλα και στην συνέχεια την χτυπά δυνατά στο πρόσωπό, ενώ εκείνη προσπαθεί να τον απωθήσει από πάνω της και στην συνέχεια τρέπεται σε φυγή.

Να σημειωθεί πως παρόμοιο περιστατικό συνέβη πάλι στην Νέα Χώρα τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με το τοπικό site, κατά την διάρκεια της τελευταίας επίθεσης, η κοπέλα κατάφερε και έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν οι περίοικοι οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε στο σκοτάδι.

Οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο με δύο περιπολικά και ερευνούν και όλες τις κάμερες κλειστού κυκλώματος για να βρεθούν τυχόν καταγραφές. Μάλιστα παρόμοιο περιστατικό στην ίδια πολυκατοικία είχε συμβεί πριν λίγες μέρες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης είναι αδύνατος, μελαχρινός, πιθανότατα Έλληνας και φορούσε δερμάτινα γάντια, και σκούρα ρούχα.

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 7 Ιανουαρίου, στο facebοοκ είχε γίνει ανάρτηση που προειδοποιούσε για επιθέσεις εναντίον νεαρών γυναικών, στην οποία μάλιστα ανάρτηση γινόταν λόγος για περισσότερα από πέντε περιστατικά.

Πηγή: Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που ο «δράκος των Χανίων» επιτίθεται σε κοπέλα κάτω από το σπίτι της | iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων