• Αναζήτηση

Με αισιοδοξία για τη νέα χρόνια, έκοψε την πίτα της η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Καλαμάτας της ΝΔ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας, έκοψαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, παρουσία των τομεαρχών, χθες βράδυ στο Αρφαρά.
Η Πρόεδρος κ. Άντζελα Σκλήκα, αφού ευχήθηκε στο σύνολο των μελών Καλή κι Ευλογημένη Χρονιά, ανέπτυξε σύντομα τους στόχους της τοπικής οργάνωσης για το νέο έτος.
Είναι γνωστό ότι το 2019 αποτελεί ένα εκλογικό έτος με 4 εκλογικές αναμετρήσεις, κατά το οποίο όλα τα στελέχη της παράταξης θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να επιτευχθούν νίκες παντού. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα οργανωτικά ζητήματα, ενόψη των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και στην εκλογική ετοιμότητα της οργάνωσης για οποιοδήποτε ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών. Οι τομείς κινητοποίησης, εκλογικών αντιπροσώπων και ετεροδημοτών βρίσκονται ήδη σε δράση κι ενεργοποίηση.
Σε διαρκή επικοινωνία με τη γραμματεία οργανωτικού, προγραμματίζονται στοχευμένες ενέργειες, έτσι ώστε να μεταφερθεί το μήνυμα για πολιτική αλλαγή, του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη έως και τον τελευταίο πολίτη της ευρύτερης περιοχήςμ.

Ροή Ειδήσεων