• Αναζήτηση

Πορταριά Μαγνησίας: Ζευγάρι έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια καβγά

Άσχημο τέλος είχαν οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Πορταριά για ένα ζευγάρι που μάλωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής και έπεσε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου του ξενοδοχείου όπου διέμενε, για να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Ο καβγάς έγινε όταν ο άνδρας ανακάλυψε «περίεργα» μηνύματα στο κινητό της γυναίκας και αφού είχαν καταναλώσει αλκοόλ, τα «αίματα» δεν άργησαν να ανάψουν… Το νεαρό ζευγάρι, ένας 34χρονος από τη Θεσσαλονίκη και μία 32χρονη από την Καρδίτσα, έκανε διακοπές στην Πορταριά. Στις 5 το πρωί, μετά από κατανάλωση αλκοόλ, ο 35χρονος φέρεται να ανακάλυψε κάποια «περίεργα» μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο της 32χρονης, με αποτέλεσμα να καβγαδίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews, εκείνη φέρεται να τον χαστούκισε στο πρόσωπο και εκείνος να την έσπρωξε. Η νεαρή γυναίκα, φέρεται να άνοιξε τη μπαλκονόπορτα του δωματίου του πρώτου ορόφου και να πήδηξε από ύψος τριών μέτρων! Ο άντρας, μάλλον φοβούμενος μην κατηγορηθεί ότι την έσπρωξε, πήδηξε και αυτός.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν η μεν 32χρονη να υποστεί κακώσεις στην πλάτη, ο δε 35χρονος, να σπάσει το πόδι του. Πανικόβλητοι οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ για τους τραυματίες και στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, που παρέλαβαν τα δύο άτομα και τα μετέφεραν στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύονται. Για το περιστατικό την έρευνα ανέλαβε το Α.Τ. Βορείου Πηλίου, ωστόσο, η γυναίκα δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση, με αποτέλεσμα να μη θεωρείται πως υπάρχει αδίκημα.

Πηγή: Πορταριά Μαγνησίας: Ζευγάρι έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια καβγά | iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων