• Αναζήτηση

Aνήκουστο: Ντύθηκε «Ρούντολφ, το ελαφάκι» για να διαρρήξει επιχείρηση (video)

Μια γυναίκα που ντύθηκε «Ρούντολφ, το ελαφάκι» για να διαρρήξει μια επιχείρηση στο Φορτ Κόλινς του Κολοράντο αναζητεί η τοπική αστυνομία!

Σε βίντεο που ανήρτησε η αστυνομία στο λογαριασμό της στο Facebook διακρίνεται η γυναίκα με τη μεγάλη, τριχωτή μάσκα του διάσημου «ταράνδου με την φωτεινή μύτη , βοηθού του Άη Βασίλη» να μπαίνει σ’ ένα χώρο, να ανάβει τα φώτα και να γεμίζει μια τσάντα με κλοπιμαία. Κάποια στιγμή βγάζει τη μάσκα και στρέφει στιγμιαία το βλέμμα της σε μια κάμερα ασφαλείας.

Η αστυνομία του Φορτ Κόλινς παραλλάσσοντας τους στίχους του γνωστού τραγουδιού ζήτησε τη βοήθεια του κοινού για να ταυτοποιήσει την κλέφτρα, που χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη μεταμφίεση στο… πνεύμα των ημερών, αλλά και για να περάσει απαρατήρητη αυτή την περίοδο: «Ω, πως την έπιασε η κάμερα / την ώρα που έκανε διάρρηξη / Ρούντολφ η εγκληματίας / βοηθείστε να την πιάσουμε».

 

 

Η κλέφτρα έκανε το λάθος να βγάλει προς στιγμήν τη μάσκα κι έτσι την  «έπιασε» η κάμερα ασφαλείας (Φωτογραφία: Fort Collins Police Services)Η κλέφτρα έκανε το λάθος να βγάλει προς στιγμήν τη μάσκα κι έτσι την «έπιασε» η κάμερα ασφαλείας (Φωτογραφία: Fort Collins Police Services)

Στην ίδια ανάρτηση και με αρκετή δόση χιούμορ οι αστυνομικοί ζητούν πληροφορίες από το κοινό για την ταυτότητα της κλέφτρας «για να ειδοποιήσουμε τον Άη Βασίλη».

Τεράστια ήταν η ανταπόκριση του κοινού μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά οι πληροφορίες που έλαβε η αστυνομία δεν έχουν οδηγήσει ακόμη στη σύλληψη της ένοχης.

Πηγή: Aνήκουστο: Ντύθηκε «Ρούντολφ, το ελαφάκι» για να διαρρήξει επιχείρηση [βίντεο] | iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων