• Αναζήτηση

Ξεχωρίζει… το τμήμα ακοντισμού του ΓΣ Μεσσηνιακού

Το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού έχει να επιδείξει κατά καιρούς πολύ σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, στο αγώνισμα του ακοντισμού. Αθλητές και αθλήτριες πραγματοποίησαν πανελλήνιο ρεκόρ, κατέκτησαν μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις και Πανελλήνια πρωταθλήματα, και στελέχωσαν εθνικές ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Τα τελευταία χρόνια, η Κρίνα Δημητροπούλου  και ο Κυριακος Μαγουλιανιτης εκπροσώπησαν τον Μεσσηνιακό στους Πανελλήνιους αγώνες της κατηγορίας τους. Η Κρίνα στέφθηκε 3η Πανελληνιονίκης και κλήθηκε στην προ-εθνική ομάδα των κορασίδων. Ο Κυριάκος ως 5ος Πανελληνιονίκης (μέχρι τώρα) αναμένεται να έχει ακόμα πιο ανοδική πορεία τα επόμενα χρόνια.

Μια νεότερη γενιά μικρότερων ηλικιακά ακοντιστών προετοιμάζεται εντατικά για να παραλάβει την σκυτάλη των επιτυχιών από τους προηγούμενους αθλητές. Η Σταυριάνα Σταθοπούλου έχει ήδη συμμετάσχει σε Πανελλήνιους αγώνες. Το ίδιο θα επιδιώξουν να επιτύχουν και ο Χαράλαμπος Σουλειμέζης, ο Μάριος Παπαγιαννόπουλος και η Χριστίνα Χόντζα. Όλοι τους, μαζί με την αθλήτρια (συμμετοχή σε Πανελλήνια πρωταθλήματα επίσης) και συνεργάτιδα του τμήματος Ματίνα Τσάμη

Ροή Ειδήσεων