• Αναζήτηση

Παρουσία Λαζαρίδη για.. καλό σκοπό στο 2ο Open Winter Athlisis Cup

Με σύμμαχο τις εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και συμπαίκτη έναν σπουδαίο αθλητή του τένις οι μικροί αθλητές της Παιδικής Ακαδημίας του Athlisis Tenis Club Άργους έπαιξαν το Σάββατο το πρωί το αγαπημένο τους άθλημα σε Κόκκινο και Πορτοκαλί γήπεδο στα πλαίσια του “2ου Open Winter Athlisis Cup 2018” .
Εκτός από την χαρά του παιχνιδιού, οι μικροί τενίστες και τενίστριες, έπαιξαν τένις για καλό σκοπό, προσφέροντας όλες τις συνδρομές του τουρνουά στην ενίσχυση των δράσεων του “Συλλόγου ΑΜΕΑ του Ν.Αργολίδας”, καθώς επίσης στήριξαν την δουλειά που γίνεται στον συγκεκριμένο Σύλλογο χαρίζοντας πολλά επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ για τα παιδιά του Συλλόγου.
Μεγαλύτερη αξία στην αγωνιστική δράση έδωσε η παρουσία του Παραολυμπιονίκη και Πρωταθλητή Ελλάδας στο τένις με αμαξίδιο Γιώργου Λαζαρίδη, ο οποίος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις, συνομίλησε με μικρούς και μεγάλους και έπαιξε τένις με τα παιδιά, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την προσπάθειά του συλλόγου.
Σημερα το πρωί σειρά πήραν τα ενήλικα μέλη του ομίλου, τα οποία έπαιξαν σε αγώνες μικτού διπλού για καλό σκοπό, καθώς όλες οι συνδρομές τους θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου ΑΜΕΑ Ν.Αργολίδας.

Ροή Ειδήσεων