• Αναζήτηση

Διαρρήκτης εγκλωβίστηκε για δύο μέρες σε αεραγωγό ρεστοράν [εικόνες]

Δύο ολόκληρες μέρες παρέμεινε ένας επίδοξος διαρρήκτης εγκλωβισμένος στον γεμάτο λίπη αεραγωγό ενός εγκαταλελειμένου κινέζικου εστιατορίου φωνάζοντας βοήθεια.

Ευτυχώς για τον άτυχο ληστή κάποιος περαστικός άκουσε τις κραυγές αγωνίας του και ειδοποίησε το γραφείο του σερίφη της κομητεία Αλαμέντα της Καλιφόρνια.

Παρά την απίστευτη ταλαιπωρία ο άνδρας ήταν σε γενικά καλή κατάσταση (Φωτογραφία: Alameda County Fire Department)Παρά την απίστευτη ταλαιπωρία ο άνδρας ήταν σε γενικά καλή κατάσταση (Φωτογραφία: Alameda County Fire Department)

Αστυνομικοί και πυροσβέστες έσπευσαν στο άδειο κτίριο στο Σαν Λορέντζο, όπου βρήκαν σφηνωμένο και πασαλειμμένο με λίπη τον άνδρα και αμέσως έστησαν την επιχείρηση διάσωσης.

«30 λεπτά μετά την άφιξη των πυροσβεστών, ένας ενήλικας άνδρας απεγκλωβίστηκε από τον αεραγωγό», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η πυροσβεστική υπηρεσία.

Μολονότι εκτεθειμένος στο κρύο και παρά την διήμερη ταλαιπωρία του ο επίδοξος ληστής ήταν σε σχετικά καλή κατάσταση. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο και η αστυνομία θα αποφασίσει αργότερα αν θα του απαγγείλει κατηγορίες για απόπειρα κλοπής.

Πηγή: Διαρρήκτης εγκλωβίστηκε για δύο μέρες σε αεραγωγό ρεστοράν [εικόνες] | iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων